Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrDerekas

addikt

válasz ericssonfan2 #6 üzenetére

:R
    Nekem cáfolhatod ;) 1,5 ampertól 4,2 amperig próbáltam a kocka tápokat és a nyolcad fordulattól, az egész fordulatig volt minden, csak folyamatos forgás nem. Mondjuk a 4,2 amperesnél nem kellett lefogni a tokmányt ;)
    Tehát elhiszem, hogy gyakorlati bizonyítékod van a kocka tápos hajtásra, csak épp én nem tudtam kivitelezni. Mivel az elektronikához kevesebbet értek, mint a védikus írások elemzéséhez (pedig ahhoz is semmit), akár számomra ismeretlen fizikai paraméterek okozhatják a két szituáció eredményességi különbségét. Összegezve: nekem nem jött össze az egyszerűbb út. :)

(#7) Lauda és (#8) Redneck valamint (#9) T_chris :R :C

(#10) ncc1701 Na itt az égbekiáltó különbség: "de én vettem az aljára" Ez összeférhetetlen mind a Helyi Forrással és a Nulla Forintossal :DDD Igen láttam pár ilyen cserés dolgot, azt hiszem a tieid is és remek alkotások. Ám az ilyen szakmai véna nélküli, hétvégi elektronikus számára, mint én, igen nehezen kivitelezhető az akkucserés megoldás, pláne szerszámok híján. De ettől csak kerekebb a világ ;)

www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák