- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Neil Watts #16 üzenetére
Á-á.
"the main one being that it doesn’t truly synchronise the files to local storage on your computer. This only gives you access to your files on-line. "
Ennyit megtudok csinálni így is. Nyitok egy firefox ablakot, belépek a Box-ba és drag&drop módszerrel egyszerűen áthúzom a fájlokat a tárhelyre, mintha mezei intézőt használnék.
Nekem leginkább az lenne a lényeges, hogy ne kelljen másolgatnom a backup-jaimat. Minden legyen meg mindenhol (kivéve a telefonon). Amit a telefonon csinálok az szinkronizálódjon a PC-n és a Box-on is. Amit a PC-re töltök (adott mappába) - mondjuk más forrásból származó videót, képeket - az szintén szinkronizálódjon a Box-ba is.
Mert jelenleg az van, hogy csinálok pár képet a gyerekről, azt átmásolom a PC-re, annak a backup-jára majd onnan töltöm fel a boxba. És akkor megvan a PC-n, másik vinyón back-Up-ként és a Box tárhelyen szintén backup-ként. Ha esetleg anyám küld egy videót a gyerekről amit saját kamerával csináltak, akkor azt megint külön el kell mentegetnem 2-3 helyre. Ezért lenne jó egy program ami képes szinkronizálni mindent mindenhez megfelelő paraméterezéssel ( hogy pl a telefonra ne másolgasson fájlokat).
Mivel a Boxhoz ajánlott FolderSync nevű progit ma véglegesen töröltem a telefonról ezért jobb megoldásom egyelőre nincs. Katasztrófa az a program. 1db 50mb-os videót 41 percig szinkronizált a box-szal mire kiírta, hogy sikertelen! De a sima képeket is csak sokadjára tudta feltölteni. Ennél még az is gyorsabb volt, hogy én kézzel feltöltöttem. Nem tudom miért de állandóan "unknown_http_response_code" hibát írt ki. Aztán néha sikerült valamit feltölteni de többnyire nem.
Na mindegy, ettől függetlenül a Box maga igen jó. Nem csak tárhelynek lehet használni, hanem közös munkára is. Ahogy néztem vannak Cloud alapú programok, szövegszerkesztők, diagramm táblázatkészítők stb... Ami igen jó hiszen erőforrást nem igényel dolog. Bár v.színű erre nem fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest