- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
-
Alexios
veterán
Amúgy az ewokok után nem tudom miért féltek, hogy átviszik cukiságba az egészet, mikor már Lucas meglépte
Vagy elég a phantom menace gunganjeire gondolni.. Én nem vagyok meggyözödve róla, hogy a Disney-nél rosszabb kezekben van.
-
danih
veterán
válasz
callmeakos #28 üzenetére
George, az a papír üres, tényleg trap!
-
HuMarc
veterán
Ez már volt?
-
callmeakos
veterán
Akkor ideis:
mertmindenrevan9gag -
KYZRR
őstag
-
psyho85
aktív tag
Énekelni fognak-e benne?
-
bozont
veterán
válasz
Mr.Csizmás #17 üzenetére
Ha nem is tudják, de Nathan Fillion-t simán le tudom képzelni mint Han Solo. Kicsit más lenne, de a Firefly-ban (is) nagyot alakított szerintem.
-
Cthulhu Dawn
őstag
fészbúkról:
-
hoffman_
nagyúr
Keine
-
proci985
MODERÁTOR
oké, kicsit jobban végiggondolva: a Disneynél van a Miramax, és a Ponyvaregényben én se éneklő hercegnőkre, se egy beszélő gyertyatartó által fenékberúgott emberre nem emlékszem Marcellus Wallacenál, mert említett alkalmazott kapcsolatba került Mia lábával... mármint átesett rajta, csak semmi masszázs vagy más.
sőt, olyan se volt, hogy
- úgy néz ki Marcellus Wallace, mint egy szövetdarab?
- mi?
- úgy néz ki Marcellus Wallace, mint egy szövetdarab?
- nem
- akkor miért akarod átvágni, mint egy szövetdarabot?és a Miramaxnál volt horror bőven. meg Kevin Smith. meg Avengers (Marvell akvizíciónál ugyanez volt pár éve). szóval azért, mert Disney, még nem lesz valami családbarát.
valszeg csinálnak valami túlhájpolt, kegyetlenül látványos sztori nélküli darabot, egyszerű mondandóval, mert arra van kereslet. aztán kb mindenki boldog lesz. arról nem is beszélve, hogy az utolsó 10 évben a Star Warssal kapcsolatban max annyi történt, hogy Lucas készített pár förtelmesen rossz filmet, nyitottak a fiatalabbak felé, és Lucas megint nekiesett a régi triológiának a Blu-Ray kiadás apropóján.
végeredményben rosszabb nem lehet.
-
HuMarc
veterán
Egyébként az én reakcióm:
-
HuMarc
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14 üzenetére
Én "értő" vagyok és én is így tudom!
Egyébként szerintem vérlázító lesz, ha
- tinifilmet csinálnak belőle Disney Channel-es színvonalon
- gyerekfilmet csinálnak belőle Miki egérrel meg a többi Disney-hősselÉs jó lesz, ha
- öö, nem, ennek mérhetetlenül kicsi esélye van
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #14 üzenetére
azt amiatt nem tudom, mert miután négyszer (!) futottam neki a másodiknak, és 15 percen belül mindig feladtam, inkább meg se próbáltam.
eredetileg tényleg 3x3 lett volna. ebből végülis megvalósult 3
17re: ugyanmár, a karakterét se tudták... de ha tényleg sikerül nekik, akkor előadhatjuk a hattyúk tava nagyjeleneteit az éjféli premier előtt.
-
Alexios
veterán
válasz
Mr.Csizmás #14 üzenetére
Én örülnék ha a thrawn-trilógia lenne a 7-8-9, de tudtommal annak nem sok köze van lucasékhoz. Meg ott akkor tényleg kellenének az új színészek is, azt meg nem hinném, hogy fel tudnám dolgozni
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Thunderzolee #9 üzenetére
ha Lucas co-workernek megmarad, akkor van remény.
@proci985 a 3. rész is brrr. egyszer elég volt.
@adam014: 3x3 részes az "eredeti" koncepció, a Thrawn-trilógia lenne a 7-8-9, ha jól tudom. (majd úgyis megcáfol egy SW-értő)
-
Alexios
veterán
Én kíváncsi leszek rá. Bár kérdés hol fogják folytatni, mert ha a jedi visszatér után nem sokkal, akkor elég furcsa lesz új színészeket látni a régiek helyett.
-
proci985
MODERÁTOR
fogas kérdés.
az episode1-2nél (3mat nem láttam) nehéz rosszabb filmet készíteni. nem lehetetlen, de nehéz.
ad absurdum ha Tim Burtonnek kiadnák, hogy forgasson Darth Vader szelleméről musicalt Johnny Deppel, aki Hunter S Thompsont játsza extraripacsul miközben Danny Elfman zenéje szól, nos, az se biztos, hogy katasztrofálisabb lenne az új epizódoknál. még ha eközben találkozna Büdivel és Horkolóval, a két Wookieval, akik karácsonyi dalokat énekelnek vele.
Burton jó rendező, Depp jó színész, Elfman jó zeneszerző, de hanyagolniuk kéne legalább egy picit egymást, önismételnek együtt. valahol a Charlie és a csokigyár remake környékén kellett volna megálljt parancsolni. Deppet el kellene küldeni komolyabb szerepekre -esetleg vissza a gyökerekhez artfilmbe-, Burton szintén tud komoly témáról is forgatni.
-
Már csak az kéne, hogy a Star Warsból gagyi romantikus vígjátékot csináljanak. Javárj...
-
Gergosz2
veterán
És ez most jó lesz nekünk avagy sem?
-
danih
veterán
Jaj ne, Lucasnál csak egy dolog rosszabb és az a Dizni. Csaó SW univerzum, egy hullámvasútra azért még jó leszel.
-
EczkE
veterán
válasz
Mr.Csizmás #3 üzenetére
Meow.
-
EczkE
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
A fórum nyelve magyar.
-
Mr.Csizmás
titán
kickban
csak remélni merem, hogy a könyv alapján fog készülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- ASUS TUF Gaming FX505DT
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Huawei watch GT5
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged