Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Egyiptom se meleg fürcsis január, februárban még Vörös tenger sem. Ráadásul Vörös tengeren meg ha nem fürcsizel nincs sok program. Szél nincs max buvárkodsz. Poolok se (kivéve a nagyon drága helyeken) fütőttek az is hideg. Ráadásul Egyiptomban mindig bejönnek a higénés problémák megficselésem szerint turistáknak kötelező minden evés után a két feles. covid idején ez külön filinget ad Egyiptomnak.
Persze muris részegen windsurfolni... és amikor már nem bírod és nem iszol nincs más siklás közben el kell engedni a dolgot.
3h utban sajnos jan-februárban nincs kellemesen meleg hely. Ráadásul most covid miatt foglalni is lutri.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Dare2Live
félisten
válasz Mercutio_ #392 üzenetére
minnél délebb. Ami 3hba belefér. Szicília fölött én nem gondolkodnék. Ebbe az időbe még Tel Aviv és Eliat is befér esetleg Tunézia de az ilyenkor nem lesz nagy élmény. Meg oda kell menni ahova olcsó a jegy és nincs kovid.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
celafat
aktív tag
3 órányira igazi nyár sehol nem lesz. Jobb idő meg bárhol a mediterrán területeken meg délre.
Ajánlott a spanyol városok, Nizza, Róma, Athén (azért ezekben kell némi szerencse is, mert esőt is jócskán ki lehet fogni, de jellemzőbb a 15-20 fok körüli napsütés) vagy Jordánia, Egyiptom (ott még fűrdeni is lehet, de márc. közepéig az sem az igazi).
Meg kérdés, hogy hová lesz egyáltalán akkor járat a mostani helyzetben. -
mpierre
veterán
Ha rendes hidegre vágysz, nem ilyen taknyos, semmilyen időre, akkor nagyon északra, mert szibéria talán már kiesik a távolság/idő miatt. Ha melegebbre, akkor afrika északi része, vagy Írország is elérhető 3 óra alatt.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Mercutio_
félisten
Skacok január-február, esetleg március elejére max 3 órányi repülőútra mit javasoltok, ha a hazainál érezhetően jobb időben szeretne pár napot eltölteni az ember?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
st6969
őstag
-
T0rnad0
addikt
Engem is érdekelt, végignéztem ezeket a szállásokat: [link]
Nálam az Öreghegy nyert, értékelések és képek alapján nem rossz....[link] [link] [link]Vagy ha az állatkert vonalon megyünk tovább, akkor Veszprém, ott macskakávézót is találtok. (12 év alatt belépés csak szülői, kísérői felügyelettel – 8 éves kor alatt a kávézó nem látogatható.)
-
BabMester
senior tag
-
st6969
őstag
Üdv,
tudtok olyan tiszta, igényes szállást, ahol vannak állatok, és simogatni is lehet őket? Az most másodlagos, hogy hazánk melyik részén van (szerintem bárhol lehet jó programokat találni), a legfontosabb, hogy macska legyen
Ha még lovagolni is lehet, akkor az plusz pont.
-
lorcsi
veterán
válasz b4lukapitany #384 üzenetére
ez mondjuk nagyon vacak...
nem is az erdőre néz, hanem egy mesterséges tóra...ahol kb. bármikor sétálhatnak és láthatjáűk mit cxsinál a megszálló vendég
kilátás sem olyan..amit elképzelne az embereladó: vadi új soundcore motion+
-
b4lukapitany
tag
Mivel október közepe/vége körüli időpontot akartuk elsősorban, és már nagyon sok helyen teltház van azok között, amik tetszettek még, végül ezt választottuk 3 éjszakára 48 k-ért. [link]
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz b4lukapitany #376 üzenetére
Mi itt voltunk. Igényesen meg van csinálva, és az ára is barátságosabb, mint amit linkeltél: [link]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
arcsin
senior tag
A világ összes országa nem javasolt utazási célpont. Még jó hogy itthon is annyiért szállhatok meg mint bárhol máshol a világban.
-
st6969
őstag
válasz b4lukapitany #378 üzenetére
Kicsit el vannak tévedve...ellátás nélkül 60k/éj? 4*superior kevesebből megvan
-
stickermajom
addikt
Közel sem olyan fancy, mint amit linkeltél, de elvonulni tökéletes és fillérekből megvan: [link]
-
arcsin
senior tag
Airbnb? Szerintem kilehet fogni. Pld ez kicsit puritán, de nem drága, közel az erdő.
-
b4lukapitany
tag
Köszi, de inkább ilyesmire gondoltam pl. [link], ahol nincs más ember. Csak kicsit irreálisnak tartom az árat.
-
blg
senior tag
válasz b4lukapitany #376 üzenetére
Jávorkút a Bükkben, ismered? (nincs internet, nincs mobil térerő :-) )
-
b4lukapitany
tag
Sziasztok!
Ilyen erdei vendégházas, faházas helyet nem tudtok valami jót 2 főre, mindentől kicsit távol? Az ilyen ismertebbeken kívül, ahol 60k egy éjszaka. -
Mr.Csizmás
titán
utazós bestbuy:
Ha a regiojet oldalán vagy appban Mosonmagyaróvárra veszel jegyet, 3600 ft helyett 4€ (~1300 ft) a fürdőbelépő a móvári strandra. (Bp. Déli, és Győr megállókkal itthon)
Additional offersThermal swimming bath Flexum Thermal & Spa Mosonmagyaróvár 4€
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
aldi utazás -5k LASTMINAHU20
-
BabMester
senior tag
válasz jozefgucci1 #369 üzenetére
Nyiregyhaza-Sosotora akartunk kimenni fürdőzni a hétvégére, annyian voltak, az új Mészáros féle szálloda tele, de még a régi is. Egész Sóstó városrészen nem lehetett parkolni, de annyira nem, hogy az út mellett a fű meg a csipetnyi helyek a bozotosban is végig állva, a fizető parkolókból már messziről integettek, hogy ne forduljunk be, a leállósáv kilométerekre végig. Szlovákok, románok, magyarok. A fürdőbe 6500/nap a jegy minden extra nélkül, Olaszba ennyi egy retur repjegy.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Mi balaton-opus.hu-n foglaltuk le az ah-27et 7ejszaka volt kuponnal 125k korul, volt 10% kupon is (most nem latom, de ha erdekel valakit, akkor megkeresem, hatha mukodik meg). Fenti szallas rendben volt, semmi extra, de tiszta, rendes apartman. Kisgyerekeseknek nagyon jo az abrahamhegyi strand, van egy nagy homokos, sekely resz, emellett egy csomo dolog van kozel rossz ido eseten is.
Kb 250-300at koltottunk egy het alatt (szallassal), ugy h minden ebed etteremben volt, minden nap belepo valahova (allatkert, arboretum, salfoldi major, hajokazas, stb.)
Reggeli, vacsora szallason, magunknak megoldos.[ Szerkesztve ]
-
celafat
aktív tag
válasz jozefgucci1 #369 üzenetére
Hawai csak egy kiragadott példa volt gondolom, hogy még az is olcsóbb lehet, mint a Balaton, pedig az is egy elég drága célpont. 500 euros jegy is csak nagyon ritka, oda még a 800 is nagyon olcsónak számít. De a vírus miatt egyenlőre amúgy sem lehet még belépni jóideig.
Európán belül viszont nagyon olcsók a jegyek, én egy hete jöttem meg spanyolból 20 euroért oda-vissza (igaz, nekem átfoglalással volt annyi), szerintem még visszamegyek nemsokára. A héten az autóbérlések ára is a felére esett vissza, Malagában már 26 eurotól van kocsi 1 hétre.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Visszatalálós hsz on :
Az idén nálunk is kimarad a nyaralás mint olyan , mert mióta elmúlt a gyerek 4 éves azóta nem megyünk a Balcsira . Addig jó volt , mert déli parton leraktam a homokba és elvolt , valamint az utazás sem volt nyűg neki Egerböl . Ez a mocsok lehúzás ami most is megy gyomorforgató és az "Üdüljitthon " FB csoportban megy a köpködés , hogy a Magyarnak semmi sem jó , pedig ők alig keresnek valamit a szálláson stb..
Valaki nyár végére mer tervezni külföldi utata amúgy ? Ezt a Hawai olcsó utat honnan lőttétek , mert ilyenre én is befizetnék ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Dare2Live
félisten
válasz Mr.Csizmás #366 üzenetére
Azért 500Eur sok. A végén még csak picit lesz olcsobb a Hawai nyaralás mint a Balatoni.
Soheréknek pl egy BP->Bari repjegy 7300Fttől indul, ha kiváltod Wizz kártyát 4712Ft. Egy Bazel meg Wizzel 6000Ft körültől... Igazából mindkettő 0Ft ha Wizz karizol. Nem egy személyre. Az egész családnak 0Ft.
-
Dare2Live
félisten
Kizárt, hogy német ilyen árak mellett balatonra jön ha csak nincs vmi direkt oka rá. Olaszország, horváto, spanyolo, portugália... mind olcsobb és messze jobb ár/értéket képvisel. Főleg mért jönne amikor németország is olcsobb ennél.
Sztem jól jellemzi a szitut, hogy Hawai is olcsobb mint a Balaton. De Svájc is. Tényleg csak az érdekelne ki megy le, ki, hogy fizetik ki. Mert Svájcba aki nem keres 800k-1misi nettot az kb a szegényebb kategóriába tartozik. Mint aki nálunk 250k netto alatt keres.
Zimmer mit Aussicht auf See, Stadt und Berge
Kérem mutasson vki Balatonra/hegyre néző szobát + priv fürdőt 15kért. Mert Svájcban (ami sztem Europa egyik/talán legdrágább országa) ez simán megy.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Mercutio_
félisten
válasz Dare2Live #358 üzenetére
+1, max Eger/Pécs/Sopron hosszú hétvége, de amilyen idő és árak itthon vannak nyáron és kora ősszel el innen
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #362 üzenetére
Hát még mi lenne, ha a kávés topikban dicsekednék, hogy vettem tegnap PALOMA autóillatosítót
-
arcsin
senior tag
válasz Scarabeus #360 üzenetére
Barátom kedvenc storyja, hogy amikor Ukrajnában volt az otársaival 12 éve, kért egy hambit, majd elkezdte mesélni a szlovák hamburger élményét, miszerint: Ursula nagyságú nő elővett egy rúd (szója)párizsit..Majd levágott belőle egy 3 ujjnyi szeletet, majd mindezt kisütötte egy serpenyőben Ez egy az egyben ugyanígy újra megtörtént mögötte. Kb az arca esett le amikor megkapta.
-
Scarabeus
aktív tag
Az új debreceni Strand szerintem is brutálisan jó, a strandbelépő ára még a kibiírható kategória, viszont kaja-pia terén majdhogynem Balaton árszint, csakhogy itt prémium burgereket is kapsz érte (pl. Meating), nem a szokásos strandos mirelit hamburgert. Mindenesetre akinek nincs messze én mindenképpen kipróbálnám a helyében még idén.
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
Ádám16
addikt
válasz Dare2Live #358 üzenetére
A Balaton a németekre és a lengyelekre van tervezve kb.
Aki magyar és "nem veszi a fáradtságot", hogy beüljön az autóba minimum az Adriáig/felüljön a repülőre Törökországig, azt nem is tudom sajnálni, hogy így lehúzzák. Ráadásul a minőség sem top kategória. Mi a török utunkat mondtuk le, nekem az nagyon bejött. Házassági évfordulóra megyünk egy wellness-re a nyáron Mo-on (valami csak legyen alapon), a többit pedig megoldjuk az új debreceni (brutálisan jó lett szerintem) + szoboszlói strandon. Ez van. -
Dare2Live
félisten
Minden nyár ilyen MOon. Ezért járunk külföldre. Én sajnos/szerencsére túl szegény vagyok a Balatonhoz.
Évek óta én rá se nézek, csak most spec eset van ezért megtettem... és ledobtam a láncot.
Mr.Csizmás: Ez meg a másik. [link] Ide jártunk reggelizni. 1.9eur volt capucciono + szendvics, sonkával, meg választható krémmel.
És másik 1.9eur a frissen facsart narancs + sajtgolyók lekvárral.Az oceán szele/hangja a 25C reggel 9kor pedig megfizethetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
tg offban írta egyik elvtárs, van egy nyaralója amit kiadnak a déli parton, mondja nem lesz G*@&#, kiadja a tavalyi árakon, kb. egy hét alatt fullra betelt a szezon. bezzeg az artisf@sz pióca gittegylettől jött a sima postai levél, hogy adózzon a tv és egyéb médiacuccok után, különben irgumburgum és ők állapítják meg a rablósarcot. de ettől még irreálisan drága a balaton, én holnap leugrok egy napra, de asszem spar/lidl/aldiból fogok kajálni napközben
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
B* meg Hawaival van egy árban a Balaton. Bár Balaton lehet drágább.
És nézzd meg milyen szállások. Elképesztő. Eközben MOon kb leesik a vakolat. Ár/értékben a legdrágább helyek közt lévő Hawai elképesztően jobb ár/értéket ad mint a Balaton. Ki az a hülye aki MOon jár nyaralni/telelni? Mert tömve vannak.
Nah kicsit kikattantam ettől. Csak idén nyáronújszülött miatt nem megyünk sehova gondoltam balcsi de ezek mellett az árak mellett inkább majd összel kikötözök Tenerifére. Ha nem lesz covid.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Találtam olyat ahol leesik a vakolat, 70es években csempézték 30k/éjre. Ez a legolcsobb. Elmennek a ***** ****ba.
screenshot Balatoni vs Tenerifei árakról.
[link]Ahol decemberben voltunk 1.5szobás oceánra néző, oceán 300méter 8.emeleti szuper állapotban lévő lakás most 12.000Ft/éj családnak max 4főig kényelmes. Decemberben is kb ennyi volt. Ehez képest a leesik a csempe, dohos 30k/éj....
K* gazdag az aki megteheti, hogy MOon, MOra jár nyaralni.
-
arcsin
senior tag
válasz Dare2Live #350 üzenetére
Sajnos idén, mivel nagy a kiesés, valamint ugye "több Balaton, kevesebb Adria" ukász ki lett adva, így minden okuk megvan feltolni az árakat a szállásadóknak: Megtehetik, ki fogják fizetni az emberek. Tavaly mi 120ból oldottunk meg 5 nap Olaszországot 2 főre(2 nap Róma + 3 nap Nápoly repülővel, szállással) .
Láttam sajnos mennyire elszálltak az árak. Nem tudom mennyi lehet a campingezés. A campingekbe van ált kis faházas illetve sátras lehetőség is. Az úgy talán budget tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást