- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
arelim
tag
érkezik a web 3.0 - drm edition.
-
Rickazoid
addikt
Nem hinném, hogy van erre publikus ütemterv, mindenesetre a szolgáltatók amint tudnak hozzá fejleszteni biztosan használni fogják, a Google viszont kétlem, hogy hagyományos, ergo nem saját eszközöket implementálna a YouTube-ba. De tekintve, hogy ott a probléma inkább fordított (jogvédett tartalmakat töltenek fel), ráadásul a fő profilja a szolgáltatásnak még mindig a felhasználói tartalmak megosztása (filmekre ott a Play Movies), szerintem nem kapkodják el, ha van ilyen tervük.
-
jacint78
addikt
Vajon egyáltalán hány felhasználót érinthet ez legrosszabb esetben?
A mai fészbúkos jutubos világban? Kb. a felhasználók 99%-át.
-
-
patrik2991
csendes tag
Ja én is pont ezért nem használom (szarkazmus)...
-
nubreed
nagyúr
Ez a "megvédeni a felhasználót" szöveg mindig megmosolyogtat. Mégis mitől kell megvédeni? Milyen jogon érzi úgy egy harmadik fél, hogy a "csúnya, rossz", illegális tartalmak elérésétől meg kell védeni a felhasználót? Ez ugyanolyan kifacsart hülye elv, mint a kötelező gyermekvédelmi szoftver ajánlása, vagy a minapi ask.fm -es hír, hogy minisztérium feljelenti az ask.fm -et LOL. Szóval ez csak a felhasználóra és az adott ország szerzői jogi törvényeire vonatkozik, egy böngésző gyártó meg ne döntse már el helyettem, hogy mihez férhetek hozzá és mihez nem. Ezzel koránt sem azt akarom mondani, hogy támogatom a warezt, vagy a drm védett tartalmak minél könnyeb lejátszását feltétlenül, hanem tényleg csak azt, hogy ezt ne döntsék el heylettem, a böngészőnek nem az a dolga hogy bármit is korlátozzon.
-
banhammer
veterán
Akkor most indítsunk dzsihádot a Firefox ellen?
-
Először is köszönjük az érdekes hírt! Engem is elszomorít kissé (a mellett, hogy még mindig nincs alapból x64-es Firefox, így marad a Pale Moon használata opcióként), mert sikeresen tökön rugták saját magukat...
Lehet tudni, hogy a böngészőbe integrált DRM mikor kerül bele a nagyobb szolgáltató oldalakba (Youtube mindenek előtt, de ugye az HBO Go-tól kezdve a HULU-ig mindenki érintett)?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Iqos cigaretta
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Playseat Evolution alcantara + Logitech G923 kormány + pedál
- Keychron Q6 HE QMK - ISO HU - Gateron Double-Rail Hall Effect - Rapid Trigger
- Gyönyörű, újszerű HP 845 G7 (Ryzen 16Gb 512Gb Windows 11) laptopom eladó
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest