Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
arelim
tag
érkezik a web 3.0 - drm edition.
-
Rickazoid
addikt
Nem hinném, hogy van erre publikus ütemterv, mindenesetre a szolgáltatók amint tudnak hozzá fejleszteni biztosan használni fogják, a Google viszont kétlem, hogy hagyományos, ergo nem saját eszközöket implementálna a YouTube-ba. De tekintve, hogy ott a probléma inkább fordított (jogvédett tartalmakat töltenek fel), ráadásul a fő profilja a szolgáltatásnak még mindig a felhasználói tartalmak megosztása (filmekre ott a Play Movies), szerintem nem kapkodják el, ha van ilyen tervük.
-
jacint78
addikt
Vajon egyáltalán hány felhasználót érinthet ez legrosszabb esetben?
A mai fészbúkos jutubos világban? Kb. a felhasználók 99%-át.
-
-
patrik2991
csendes tag
Ja én is pont ezért nem használom (szarkazmus)...
-
nubreed
nagyúr
Ez a "megvédeni a felhasználót" szöveg mindig megmosolyogtat. Mégis mitől kell megvédeni? Milyen jogon érzi úgy egy harmadik fél, hogy a "csúnya, rossz", illegális tartalmak elérésétől meg kell védeni a felhasználót? Ez ugyanolyan kifacsart hülye elv, mint a kötelező gyermekvédelmi szoftver ajánlása, vagy a minapi ask.fm -es hír, hogy minisztérium feljelenti az ask.fm -et LOL. Szóval ez csak a felhasználóra és az adott ország szerzői jogi törvényeire vonatkozik, egy böngésző gyártó meg ne döntse már el helyettem, hogy mihez férhetek hozzá és mihez nem. Ezzel koránt sem azt akarom mondani, hogy támogatom a warezt, vagy a drm védett tartalmak minél könnyeb lejátszását feltétlenül, hanem tényleg csak azt, hogy ezt ne döntsék el heylettem, a böngészőnek nem az a dolga hogy bármit is korlátozzon.
-
banhammer
veterán
Akkor most indítsunk dzsihádot a Firefox ellen?
-
Először is köszönjük az érdekes hírt! Engem is elszomorít kissé (a mellett, hogy még mindig nincs alapból x64-es Firefox, így marad a Pale Moon használata opcióként), mert sikeresen tökön rugták saját magukat...
Lehet tudni, hogy a böngészőbe integrált DRM mikor kerül bele a nagyobb szolgáltató oldalakba (Youtube mindenek előtt, de ugye az HBO Go-tól kezdve a HULU-ig mindenki érintett)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- talmida: My Art II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest