Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
arelim
tag
érkezik a web 3.0 - drm edition.
-
Rickazoid
addikt
Nem hinném, hogy van erre publikus ütemterv, mindenesetre a szolgáltatók amint tudnak hozzá fejleszteni biztosan használni fogják, a Google viszont kétlem, hogy hagyományos, ergo nem saját eszközöket implementálna a YouTube-ba. De tekintve, hogy ott a probléma inkább fordított (jogvédett tartalmakat töltenek fel), ráadásul a fő profilja a szolgáltatásnak még mindig a felhasználói tartalmak megosztása (filmekre ott a Play Movies), szerintem nem kapkodják el, ha van ilyen tervük.
-
jacint78
addikt
Vajon egyáltalán hány felhasználót érinthet ez legrosszabb esetben?
A mai fészbúkos jutubos világban? Kb. a felhasználók 99%-át.
-
patrik2991
csendes tag
Ja én is pont ezért nem használom (szarkazmus)...
-
nubreed
veterán
Ez a "megvédeni a felhasználót" szöveg mindig megmosolyogtat. Mégis mitől kell megvédeni? Milyen jogon érzi úgy egy harmadik fél, hogy a "csúnya, rossz", illegális tartalmak elérésétől meg kell védeni a felhasználót? Ez ugyanolyan kifacsart hülye elv, mint a kötelező gyermekvédelmi szoftver ajánlása, vagy a minapi ask.fm -es hír, hogy minisztérium feljelenti az ask.fm -et LOL. Szóval ez csak a felhasználóra és az adott ország szerzői jogi törvényeire vonatkozik, egy böngésző gyártó meg ne döntse már el helyettem, hogy mihez férhetek hozzá és mihez nem. Ezzel koránt sem azt akarom mondani, hogy támogatom a warezt, vagy a drm védett tartalmak minél könnyeb lejátszását feltétlenül, hanem tényleg csak azt, hogy ezt ne döntsék el heylettem, a böngészőnek nem az a dolga hogy bármit is korlátozzon.
-
banhammer
veterán
Akkor most indítsunk dzsihádot a Firefox ellen?
-
Cifu
félisten
Először is köszönjük az érdekes hírt! Engem is elszomorít kissé (a mellett, hogy még mindig nincs alapból x64-es Firefox, így marad a Pale Moon használata opcióként), mert sikeresen tökön rugták saját magukat...
Lehet tudni, hogy a böngészőbe integrált DRM mikor kerül bele a nagyobb szolgáltató oldalakba (Youtube mindenek előtt, de ugye az HBO Go-tól kezdve a HULU-ig mindenki érintett)?
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest