Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
arelim
tag
érkezik a web 3.0 - drm edition.
-
Rickazoid
addikt
Nem hinném, hogy van erre publikus ütemterv, mindenesetre a szolgáltatók amint tudnak hozzá fejleszteni biztosan használni fogják, a Google viszont kétlem, hogy hagyományos, ergo nem saját eszközöket implementálna a YouTube-ba. De tekintve, hogy ott a probléma inkább fordított (jogvédett tartalmakat töltenek fel), ráadásul a fő profilja a szolgáltatásnak még mindig a felhasználói tartalmak megosztása (filmekre ott a Play Movies), szerintem nem kapkodják el, ha van ilyen tervük.
-
jacint78
addikt
Vajon egyáltalán hány felhasználót érinthet ez legrosszabb esetben?
A mai fészbúkos jutubos világban? Kb. a felhasználók 99%-át.
-
-
patrik2991
csendes tag
Ja én is pont ezért nem használom (szarkazmus)...
-
nubreed
nagyúr
Ez a "megvédeni a felhasználót" szöveg mindig megmosolyogtat. Mégis mitől kell megvédeni? Milyen jogon érzi úgy egy harmadik fél, hogy a "csúnya, rossz", illegális tartalmak elérésétől meg kell védeni a felhasználót? Ez ugyanolyan kifacsart hülye elv, mint a kötelező gyermekvédelmi szoftver ajánlása, vagy a minapi ask.fm -es hír, hogy minisztérium feljelenti az ask.fm -et LOL. Szóval ez csak a felhasználóra és az adott ország szerzői jogi törvényeire vonatkozik, egy böngésző gyártó meg ne döntse már el helyettem, hogy mihez férhetek hozzá és mihez nem. Ezzel koránt sem azt akarom mondani, hogy támogatom a warezt, vagy a drm védett tartalmak minél könnyeb lejátszását feltétlenül, hanem tényleg csak azt, hogy ezt ne döntsék el heylettem, a böngészőnek nem az a dolga hogy bármit is korlátozzon.
-
banhammer
veterán
Akkor most indítsunk dzsihádot a Firefox ellen?
-
Először is köszönjük az érdekes hírt! Engem is elszomorít kissé (a mellett, hogy még mindig nincs alapból x64-es Firefox, így marad a Pale Moon használata opcióként), mert sikeresen tökön rugták saját magukat...
Lehet tudni, hogy a böngészőbe integrált DRM mikor kerül bele a nagyobb szolgáltató oldalakba (Youtube mindenek előtt, de ugye az HBO Go-tól kezdve a HULU-ig mindenki érintett)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux haladóknak
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest