Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
1. oke
2. engem pl sokkal jobban erdekelnek ezek a cuccok, szoval az esetemben pl sikerult. Egyebkent sem ertem honnan veszed hogy nem sikerult. Nem tudom feltunt-e, hogy ez nem a Motorola sajtotajekoztato topicja (nem is latok olyat), hanem egy konkret bejelentett modelle. A Nokia pedig annak ellenere hogy mekkora figyelmet kapott, alig jelentett be barmi erdemlegeset, es ami a topicjaban folyik, az alig nevezheto ertelmes tarsalgasnak, kb kizarolag flemeles es anyazas van ott, es maguk a telefonok amiket bemutattak kb senkit nem erdekelnek tovabbra sem.
3. az aksi es a karbonszal onmagaban mar valami, egyebkent pedig nyilvan valoan a regi modell felujitott valtozata ami mindjart 1 eves lesz igy ideje is van. Amit pedig hardverben lemaradottnak hivsz, kb ugyanaz van a Nokia mostani uj csucsmodelljeiben, igy gyakorlatilag ezzel azokat fikaztad.
4. A ket ceg kozott nem titkoltan van egy kis fal annak ellenere hogy a Google felvasarolta, ami nem veletlenul van, hogy a Motorola maradjon is Motorola. Ezen kivul a kiallitott modellen Jelly Bean futott. Plusz be is igertek a frissitest amire nincs meg, es 100 dollart adnak ha megsem tudjak frissiteni
5. megint csak oke. -
assemble
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Na azzal azert nem lenne olyan jo

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi