Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Tegnap reggel megrendeltem, és ma délután meg is jött az Expansystól a 16GB-os kicsike. Kellemes csalódás, mert jobb mint amire számítottam!
Rendeltem hozzá egy kék hátlapot is, de lehet eladom bontatlanul mert a fekete hátlap jobb mint amire számítottam! Akit érdekel írjon privit, de még nem döntöttem el mi legyen vele. A fekete Grip Shell lesz a következő vétel, a fólia még érkezőben.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Van valami egyszerű, jól működő megoldás emelkedő csengetési hangerőre?
-
Upo
addikt
válasz ghiottone #6352 üzenetére
Más az anyaga mint a miénk. Unokatesóm eladta az 1 simest, vett helyette dualost. Neki is festett M logós lett, azt mondta hogy valami gumírozott az anyaga és neki nem tetszik, a másik jobb volt. Azt mondta olyan mint ami le szokott hámlani pár hónap alatt, marad alatta a fényes folt, az meg gusztustalan. Azt hiszem végül elcserélték az előző teló új tulajával a hátlapot.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
vgrg
újonc
válasz TaylorPro #6355 üzenetére
Hello! A kiszemeltem egy ilyen készülék, de van 2 gondom.
1. Nem tudom, honnan rendeljem meg, többen expansyst illetve partnerot ajánlották. Melyik cég megbízható?
Van ahol esetleg gyári garanciát adnak?
2. Teljesen laikus vagyok, nem tudom mi az a rootolás, ROM, meg ilyesmik. Mennyire bonyolult megoldani, hogy magyar menüje legyen a telefonnak? Nem árulnak esetleg valahol eleve magyar menüvel? -
ghiottone
nagyúr
Eleve magyar nyelvel csak a GPE lenne, de azt nagyon nehezen lehet beszerezni. max. veszel egy használtat a hardveraprón, amelyre ráflashelték a GPE romot vagy valamelyik Multilang csomagot. De viccet félretéve meg lehet csinálni a bootloader nyitást, rootolást rom flashelést pár perc alatt, az összefoglaló is sokat segíthet - teljesen kezdőnek is.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Kront
tag
az atFoliX fóliával azért leírnám a tapasztalatom, bár lehet, hogy egyedi eset. egy éven át volt fenn a telefonomon, nagyon jó minőség, kisebb karcoknak jól ellenáll, könnyű volt feltenni. az egy év alatt viszont annyira megkopott, hogy valamelyik nap úgy döntöttem leszedem és kicserélem, még volt belőle öt darab tartalékban. (razr i)
és ekkor ért a meglepetés. a fólia "beleolvadt" a kijelzőbe. úgy kellett felkapargálni, majd izopropil alkohollal feláztatni a maradékot. és így sem lett tökéletes az eredmény. egyszerűen feloldotta/felpuhította a fólia egy év alatt a gorilla glasst. -
vagyokakimu
újonc
válasz architect26 #6357 üzenetére
Partnerot nem ajánlom senkinek! Számla nélküli mobilok, megbízhatatlan szerviz, egy kolléga sem mutatkozik be soha, bedőlt bt és kft ezen a néven, aki használ optent vagy ilyeneket, nézzen utána egy kicsit, használja a szóköz, és kötőjeles elnevezéseket. Millió bedőlt cég a tulajok körül. A jelenlegi név csak a keresők miatt él, a kft aki kiszolgál Amerikai tulajdonú.Jelenleg Mobil Exchange Kft. néven futnak.
-
vagyokakimu
újonc
-
Kront
tag
válasz vagyokakimu #6363 üzenetére
az azért az első percben nyilvánvaló annak, aki beteszi oda a lábát, hogy egy "fantomcég", kamu adásvételikkel forgalmazott készülékekkel. viszont olcsó (vélhetően az elcsaklizott áfa miatt) és általában mindig van készleten a készülékből. aki nem aggódik a garancia miatt, annak azért megérheti. olyat még senki nem mondott róluk, hogy hibás/használt/letiltott stb. készüléket adtak volna a helyett, amit kért. szóval, a "maguk kategóriájában" azért korrektek.
-
madgie
titán
válasz vagyokakimu #6363 üzenetére
Elhiszem, amit írsz, de én sem mutatkozom be minden vevőnek, nem is tudom, miért lenne ez elvárás.
-
Celtis
veterán
válasz cimbi186 #6361 üzenetére
Szerintem ezt már próbáltam, de nem ment KitKattal. Megnézem még egyszer.
Van egy másik (Escalating ring), de az meg az első másodpercekben teljes hangerővel csörög, utána kezdi az emelkedést. Szörnyű.
Nem értem miért nem tud ilyet az Android alapból. Szerintem már az 5110.es Nokia is tudta. -
Baloo27
aktív tag
Nem egy telefont vettem már Partneronál. Garanciális probléma egyiknél sem volt.Ugyanúgy hivatalos szervizekben szervizelteti a készülékeket. Igen, nem ad számlát, csak adásvételit, de ha kicsit is belegondoltok a gsmline, vipphone, xxlgsm ugyanezt csinálja, csak "szebb" üzletekben. Sőt, továbbmegyek: Gsmline nullás számlája (áfatartalom nélküli) mivel jobb, mint egy adásvételi? Még egyenértékűnek sem mondanám.Nemhiába csináltak saját szervizt a boltjuk mellett az István utcában.Minden gsm boltban vannak fekete úton értékesített mobilok, de ez nem azt jelenti, hogy egy expansysos mobil garanciája jobb lenne, vagy többet érne.
-
ghiottone
nagyúr
-
cimbi186
aktív tag
Mindegyiknek az a trükkje,hogy le kell venni a hangerőt az 1-es szintre a telefon menüjében.Ezek a progik csak a te beállításod után kezdenek el vezérelni.Ha 4-re állítod akkor onnan kezd el emelkedni Nem android egyedi
(ha többre vagy kíváncsi ezzel kapcsolatban olvasd vissza a hozzászólásaimat egy pár nappal és a válaszokat is.Van megoldás.) -
jeanvaljean
tag
Dual sim verzióról tudna valaki tapasztalatot írni?
Elsősorban az akksi érdekelne. Az elsődleges kártyám a magyar, a másodlagos külföldi, melyet azonban csak sms-re és alkalmanként hívásra használnék, tehát internetezésre nem.
A telefonon egyébként sem játszom, kevés beszélgetés, több sms, alkalmanként wifi, gmail-szinkronizálás - ez az állandó fogyasztásom.
Ilyen használat mellett mennyi ideig bírja hozzávetőlegesen a kétkártyás változat?
Köszönöm!
-
jeanvaljean
tag
Havonta kétszer járok Angliába, bárkinek szívesen hozok Moto G-t a Phones4U-ból, 160 fontba kerül. Részletekért írjatok priviben.
-
Celtis
veterán
válasz cimbi186 #6375 üzenetére
Ez nem teljesen így van, mert a jelenlegi appnál (escalating ring) beálíltható a kezdő és a max hangerő is a telefon beállítástól függetlenül is.
Mindössze annyi a baja, hogy a csengetés első 1-2 másodperce a telefonon beállított hangerővel történik. Valószínűleg ennyi idő kell az appnak, hogy aktiválja magát. Tehát ordít egyet, után elkezd halkan csörögni, majd hangosodni.
Persze ha alacsonyra állítom a hangerőt, akkor jó, de nagyon gyakran akaratlanul elállítódik. Tulajdonképpen legjobb lenne letiltani a hangerő állító gombot.(Pl. ha screenshotot akarok csinálni, de 5 ből 1-szer sikerül. Tudom én vagyok a béna, nem a telefon) -
ghiottone
nagyúr
Köszi Ezt az egy Wolverine-Minion karaktert tudtam csak engedélyeztetni. Rozsomák volt már 2, Minion is kettő, így lett egy ilyen hibrid Logan Minion - ez volt az eredeti - Wolvenion
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Megvan a bootanimation.zip a media mappában és akkor is ezt csinálja? Nincs véletlenül rosszul beállítva az engedélye (ha nem nyúltál hozzá akkor gondolom nem) - más ötletem sincs.
focvis: köszi
-
Nova96
őstag
Elkezdte dobálni a simet a teló 2 napja, tegnap már nagyon gyakran elő jött. Ma már azt jelzi nincs benne
Megnéztem benne van megmozgattam semmi. Teló vagy sim halt le? -
pete_21
addikt
válasz cimbi186 #6299 üzenetére
Azért is írtam, hogy végső megoldásnak esetleg. De látom közben megoldódott.
(#6302) Fulmi: A Moto G jobb hardverben. Persze a maga idejében az S Plus is jó volt (bár nem tudom mikor használtad). A Kitkat-et nagyon jól sikerült optimalizálni, az 512 MB ramos telókra is nagyon figyeltek. A Moto G-n az 1 GB-tal meg főleg jól megy. Tényleg nem lesz ezzel gondod, nagyon jól optimalizálták, és ezen a telón gyári vanilla Android megy, mindenféle gyártói sallang nélkül, így kevesebb erőforrást zabál.
(#6325) mindthecrap: Köszi az infot, akkor ez nem csak éjszaka fordul elő, hanem bármikor. Egyébként ez a Nexus 5-kel is előfordul? Szóval inkább AOSP-hiba, mint Moto G-s szoftverhiba?
[ Szerkesztve ]
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Leírás alapján próbálkoztam a morelocale felrakásával, amikor windows-on futtatom a Morlocale enable parancsot,akkor lefut rendesen a képnek megfelelően,de utána még benyögi,h device not found és így nem is sikerült felrakni. Erre vmi ötlet? Hogy miért lehet? (debug engedélyezése után rögtön felrakta gépre a megfelelő drivereket hozzá)
-
Fulmi
senior tag
válasz pete_21 #6390 üzenetére
Koszi, most mar belevágok, es rendeltem az ujmobilok.hu-bol egy Dual Sim 16 GB-t (62750 Ft). Majd irok velemenyt, hogy mi a tapasztalat a bolttal.
[ Szerkesztve ]
-
gerelszl
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom egy ilyen telefon vásárlásán. Valaki tudna esetleg segíteni, hogy hol tudnám bekapcsolt állapotban megnézni a telefont? Esetleg valaki budapesti és van ilyen készüléke és venné rá a fáradságot hogy 5 perc erejéig találkozna, hogy megleshessem. nem akarom vakon megvenni és kíváncsi vagyok például, hogy mekkora részt vesz el a kijelzőből a gombsor. Milyen élőben. Gyorsaság. Személyes tapasztalat stb.
Köszönöm a választ!
-
Kacsanova
csendes tag
A kijelző szélére körben begyűlő port mivel-hogyan takarítjátok? Azt hittem, ha fent lesz a fólia már nem fogja úgy összeszedni a port, de mégis Az egyetlen dolog, ami idegesít a telefonban, amúgy imádom
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest