Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzGySz
csendes tag
válasz Kacsanova #3390 üzenetére
Szia! Én külön nyomatékosan kértem, hogy telefonáljanak, a futár számát nem adták meg, mint pl. a DHL szokta, a futár nem hivott, csak beállított, szerencse volt, épp ott voltam.... Utoljára telefonon a szállítás reggelén kértem Őket.....
[ Szerkesztve ]
Mottó: - Elmélet az, ha az ember mindent tud, de semmi nem klappol! - Gyakorlat az, ha minden klappol, de senki nem tudja miért! - Nálunk a kettőt egyesítették, ezért semmi sem klappol, és senki nem tudja miért!
-
Kacsanova
csendes tag
válasz Kacsanova #3785 üzenetére
Végre megjönnek az mms-ek. Nem tudom mi történt, átállítottam az alapértelmezett csevegő programot a Messengerről a Hangouts-ra és bekapcsolt mobilnet mellett megjöttek az mms-ek. Ezután visszaállítottam a Messengerre, most már ott is megjönnek. De csak aktív mobilnet mellett, azt még nem sikerült elérni, hogy ne kelljen hozzá net, pedig a régi telefonomon működött anélkül is.
-
Thoty
senior tag
válasz Kacsanova #6405 üzenetére
Ok, de nekem eddig egy androidos mobillal sem volt ilyen, pedig volt egy pár. Legutolsó kínai mobilomból átraktam a kártyát és azóta van ez a probléma. Ráadásul nincsenek olyan időszakok, amikor nem jelentkezik a probléma, mindig az van, hogy mikor a telefon jelez, hogy új email jött, a postafiókomban már 5-10 perce ott csücsül az üzenet...
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz Kacsanova #9117 üzenetére
nem tűnik rossznak.
nekem ez tetszett meg.
amúgy biztos ezekből is sok a kamu. láttam htc kinézetű töltőt. ugyanúgy nézett ki, mint a gyári. épp csak a HTC felirat hiányzott róla. szóval passz.
elméletileg ilyen töltőfejet adnak némelyik csomagban a moto g mellé, mint amit linkeltél?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Kacsanova
csendes tag
válasz Kacsanova #15571 üzenetére
Nos rájöttem, hogy elég béna vagyok én ehhez a dologhoz, meg időm sincs rá, mert 2 nap múlva költözöm, ezért megkérdezném, hogy Debrecenben, keddi nap folyamán vállalja-e valaki a GPe Rom felrakását. A telefont itthon hagynám családtagnak, de kellene bele a magyar nyelv, én meg félek, hogy téglát csinálok belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest