Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeanvaljean
tag
Sziasztok!
Régóta vizsgálom a telefont, tökéletes választás, marha jól fekszik a kézben, gyors, akadásmentes, szépen néz ki, ideális méretű, masszív az akksija, és szerintem, - a KitKat frissítéssel főleg - a kamerája hétköznapi használatra teljesen megfelel. Csak azért emelem ki, mert gyakran szó esik róla. Ennyi pénzért nem kell többre számítani.
Tulajdonosok egyetértenek velem?
-
jeanvaljean
tag
A Dual sim is van 16 GB-os verzióban?
És annak az akksijáról tud valaki valamit mondani? Általában a két simesek jóval hamarabb merülnek. (A hálózat hiánya a másodlagos kártyán nem gond, a másik kártyám külföldi, de elérhető kell, hogy legyek azon is.)
Köszi előre is, ha valaki érdemleges infóval (tapasztalattal) tud szolgálni.
[ Szerkesztve ]
-
jeanvaljean
tag
válasz aronpapa #5993 üzenetére
Köszönöm!
A linken szereplő képeid abszolút elfogadhatóak. Ezek után már csak főleg beltéri, emberi fotók (főleg ficánkoló kisgyerek) érdekelnének, 8 hónapos kisfiam van. A telefon nagyon megnyerő, csak a kamera miatt hezitálok. Életemben először mérvadó a kamera egy telefonban, hogy bármikor meg tudjam örökíteni, jó minőségben (a telefonnal.)
Bárki bármit mond, és akárhány száz magyar és angol nyelvű kamerás telefon ismertetőt, tesztet olvasok el, hiába Lumia 2010 meg Z1 compact, számomra a legjobb képminőséget az iphone 5s, 5c, és a Galaxy s4 nyújtotta. Előbbik drágák, utóbbi túl nagy... Nincs tökéletes telefon. A Moto G számomra az lenne...
-
jeanvaljean
tag
-
jeanvaljean
tag
válasz mindthecrap #6000 üzenetére
Hááát... Evvel nem értek egyet. Feleségem 3 éves Nokia Lumia 610-ese is teljesen elfogadható képeket csinál, akárcsak a kis panasonic fényképezőgépünk.
Nem műtermi fotókat akarok én, csak szép, tiszta, éles képeket.
-
jeanvaljean
tag
válasz mindthecrap #6003 üzenetére
Köszi
Hát nézd, szerintem nézőpont kérdése. Referenciaként itt van néhány kép a Lumia 610-essel, számomra ezek teljesen elfogadható képek. Mind beltéren, némelyik buszon és vonaton készült, vaku nélkül. A mozgást és a sötétedést már nehezebben viseli, de szerintem a képek teljesen vállalhatóak egy középkategóriás telefontól. Ennél egy fokkal jobb képminőséggel én már meg lennél elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
jeanvaljean
tag
Sziasztok!
A telefon számomra tökéletes, de mivel kisgyermekem van (és lesz), én örömömet lelem, ha szépen meg tudom örökíteni, hirtelen, amikor nincs fényképezőgép nálam. Elfogadható képek születtek eddig Lumia 610-zel is, de ha lehet egy fokkal jobb, annak csak örülök.
Jobb a Moto X kamerája annyival, hogy érdemes legyen azt választani? Mert nekem bőven elég, amint a Moto G tud, de ha látványosan jobb az x kamerája, elgondolkodnék rajta.
Tudna valaki emberekről készült fotót posztolni, lehetőleg beltéren is? Elsősorbsn a G-vel.
Köszönöm!
-
jeanvaljean
tag
Dual sim verzióról tudna valaki tapasztalatot írni?
Elsősorban az akksi érdekelne. Az elsődleges kártyám a magyar, a másodlagos külföldi, melyet azonban csak sms-re és alkalmanként hívásra használnék, tehát internetezésre nem.
A telefonon egyébként sem játszom, kevés beszélgetés, több sms, alkalmanként wifi, gmail-szinkronizálás - ez az állandó fogyasztásom.
Ilyen használat mellett mennyi ideig bírja hozzávetőlegesen a kétkártyás változat?
Köszönöm!
-
jeanvaljean
tag
Havonta kétszer járok Angliába, bárkinek szívesen hozok Moto G-t a Phones4U-ból, 160 fontba kerül. Részletekért írjatok priviben.
-
jeanvaljean
tag
válasz Klaymen #6576 üzenetére
A partnero gsm honlapján 63 ezerért hirdetik, szerintem ez nem drága, Angliában 59 ezer Ft-nak megfelelő font a sima 16 Gb-os.
Te nem 63 ezerért vettted?
Nekem a másodlagos kártyámon csak ritkán fogadnék sms-t külföldről, de elérhető kell, hogy legyek. A magyar, elsődleges kártyán pedig telefonálok, smsezek, mobilnetezek. Ilyen felhasználás mellett gondolom nem lesz gond a másodlagos kártyával.
-
jeanvaljean
tag
válasz ger15xxhcker #6599 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert én is vásárlás előtt állok, és külföldön a feleségemmel így kommunikálnék elsősorban.
-
jeanvaljean
tag
Egyébként én 2 doboz Dreherért és egy bébiételért bárkinek hozok Moto G-t Londonból, a Phones4U-ból, ferihegyi, vagy debreceni átvétellel. Havonta kétszer megyek-jövök. Privátban írjon, akit érdekel.
16 gb-os 160 font, 8 gb-os 115 font.
[ Szerkesztve ]
-
jeanvaljean
tag
válasz Maximum1 #6608 üzenetére
Ide röhögni is érdemes jönni
Az egyik Dreher a feleségemé, a másik az enyém, a bébiétel meg a kisfiamé lenne. Pénzt nem akarok kérni, gondoltam, ezzel mindenki jobban jár.
A bolt árlistája ide kattintva látható.
[ Szerkesztve ]
-
jeanvaljean
tag
Nem tudok dönteni: Moto G 16gb, vagy Redmi 1s. A kijelző mérete nem számít (igazából a Moto G jobban a kezembe és zsebembe illik)
A MIUI nagyon vonz, de nem tudom, hogy meddig marad ilyen megbízható és gyors a Xiaomi rendszere, 1 év után is ugyanilyen pörög-forog lesz-e, mint most?
A Moto G fantasztikusan eltalált készülék, és hiába icipicit erősebb a 1s procija, kicsit gyorsabb.
Nem játékra kell a telefon, hanem mindennapi használatra, erős akkuval, ami a Moto G-ben megvan, elvileg a 1S-ben is...
Tudom, a 1s kamerája jobb. Elvileg jelentősen.
Az internet nélküli GPS gördülékeny használata is kardinális kérdés, autóban fogom rendszeresen használni.
A munkám miatt csak a 2 kártyás verzó jöhet szóba, elvileg a 4G-s változat csak egy kártyás.
Egy pár ötlet, javaslat, ami segíthetne a választásban?
Köszönöm
-
-
jeanvaljean
tag
válasz Lacics25 #9643 üzenetére
Arról van szó, hogy az összes email címet berakja a telefonkönyv/névlistába, akikkel én valaha emailt váltottam. Hát kinek van erre szüksége? Arra ott a gmail.
A kolléga frusztrációját értettem csak meg, arra reagáltam. Van, akinek ez jó, van, akinek nem.
De, mint mondtam, van rá lehetőség, hogy kikapcsold, nekem is sikerült.
Persze, magánvélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest