Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klaymen
tag
Még mindig csinálja, hogy a sim1-en az adatforgalom elindulásához a kártyát ki kell kapcoslni, majd vissza.
Az is probléma, hogy reggel otthon sim1 ki-be, adatforgalom rendben, wifi bekapcsol, működik. Elindulok, kimegyek a wifi hatósugarából és nem indul el az adatforgalom, csak akkor, ha megint sim1 ki és bekapcsol. Más is tapasztalt ilyet?Reset lesz ennek a vége, csak nincs sok kedvem újratelepítgetni mindent.
-
kelly416
veterán
válasz Klaymen #6706 üzenetére
Ha rendesen összeszinkronizáltad az appokat is, elméletileg mindent feltelepít, ami most fent van. Legalábbis a legálisakat, amik play-ből lettek feltéve. Hanem a beállításokat, esetleges játékállásokat nem menti, úgyhogy az bizony időrabló.
Nem is értem, miért nem lehet lementeni ezeket a dolgokat.
-
Baloo27
aktív tag
válasz Klaymen #6706 üzenetére
Nem lehet, hogy az energiagazdálkodás miatt csinál ilyesmit? Engem 2 napja viccelt meg azzal, hogy 30% alá esett az akku töltöttsége az okos kis Moto G pedig fogta és kikapcsolta a szinkronizálásokat. Én buta pedig csodálkoztam, hogy 2 napja nem érkezett e-mail? Adatforgalmat is simán kikapcsolja, ha jól tudom.
-
Thoty
senior tag
válasz Klaymen #6709 üzenetére
Én továbbra is azt tapasztalom, hogy késve érkeznek meg a leveleim, üzeneteim (sms-t kivéve). Semmilyen battery saver nem aktív, mégis 30-40 perc késéssel jönnek a levelek (gmail és exchange is). Google fiókot leszedtem, újra beállítottam, 1-2 napig mintha jó lett volna, aztán újra nem.
Ha feloldom a telefont, akkor van 3G, tehát elvileg nem szakad le.[ Szerkesztve ]
-
Baloo27
aktív tag
válasz Klaymen #6709 üzenetére
A Battery savert, ha bekapcsolod kis idő múlva a csúszka visszaugrik off állásba (legalábbis nálam). Viszont, ha "kikapcsolta" az adatforgalmat alacsony akkuszint miatt, hiába teszed fel tölteni visszakapcsolni nem fogja magától. A data usage-ben be van/volt kapcsolva a data?
-
Klaymen
tag
válasz Baloo27 #6711 üzenetére
Soha sem kapcsoltam be, de megnézem. Este is még ~5X% körül volt, tehát nem hiszem, hogy 15 vagy 30 százalé körüli automatikus battery saver bekapcsolás lenne a háttérben.
Este kikapcsoltam minden adatforgalmat, wifit, sim2-t. Reggel mobilnet bekapcs, nem megy, sim1 ki-be és megy. Sim2 bekapcs, wifi bekapcs. Majd amikor eljövök otthonról, akkor már nem megy a mobilnet. -
tekoteko
tag
Sziasztok!
Van nálam egy Moto G.
4.4.2 van rajta.
Magyarítani szeretném.
Mi a legegyszerűbb megoldás?
ThxETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
veterán
Megjött a fehér és kék Moto G Shell-em.
Ha valaki szeretne egy kéket, megtalálja a hardveraprón a hirdetésem
[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz TaylorPro #6701 üzenetére
Expansys posta mennyi szokott lenni? Amíg csak előrendelés van, nem árulja el. A 4900 amúgy barátibb, nekem időben még belefér valamennyi.
Nektek van olyan, hogy "nappali standby" állapotban, bekapcsolt WiFi, mobil adat mellett (sync kikapcsolva) lényegében vízszintes az akku diagram vonala? Mert nekem sehogy sem akar ilyet, pedig a N4-en ez volt a jellemző. Kb. 1% per óra volt a standy fogyasztás rádiókkal, csatlakozott WiFi-vel jobb a helyzet, mint 3G-n, de nem nagy az eltérés.
A MotoG jobban bírja, ha használom (mondjuk szoktam), mint a Nexus, 5.5 óra hétvégi kijelző időm nekem MotoG előtt sosem volt, ez minimum egy órával több, mint a Nexus-on, de lehet, hogy többel. Viszont a standby ott volt sokkal jobb.
-
TaylorPro
addikt
válasz heidricha #6718 üzenetére
Durván annyi mint egy hátlap kézbesítés.
Nekem az aksi nagyon jól bírja. Nem szoktam figyelgetni az akku diagramot. 2-2,5 napot elmegy nekem. Most nincs is agyon nyúzva.
Más: Volt itt nemrég téma a hangszóró recsegés. Ez bármikor előjöhet? A gari miatt kérdezem mert piszkálja a fantáziám a boot loader és a root.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
f_sanyee
senior tag
upssel jon a telefon amazontol, elvileg Nurnbergben van delelott ota.
tapasztalatok szerint mennyi ido amig ideer onnan? hany allomasa lesz meg?
azt irjak hetfon erkezhet.... -
őstag
válasz f_sanyee #6722 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy nem teljesen megbízható az UPS trackingja. Legalábbis, amikor azt láttam, hogy Németországban van, akkor a magyar UPS azt mondta, hogy igazából még el sem indult Angliából.
Sőt az is volt, hogy az egyik fórumtárs ugyanaznap vette, mint én, mégis volt pár nap különbség a kiszállításban az ő javára. Ez mondjuk lehet, hogy az Amazon, meg a karácsonyi szezon miatt volt.A másik, hogy menet közben címet akartam változtatni, mert letelt a szabadság, és tudtam, hogy otthon már nem fogom tudni átvenni, de az új címet csak akkor voltak képesek átvezetni, amikor beért az országba, és legalább egyszer kiszállították az eredeti, otthoni címemre...
-
törölt tag
válasz cimbi186 #6720 üzenetére
Régen is engedte nyitni a loadert, hisz az ő oldalukon keresztül végezheted el...
Csak semmilyen ebből eredő kárért nem vállalnak felelősséget valamint természetesen garanciát elveszíted bárhol vásároltad is a készüléket !
Egyébként jó készülék többel is találkoztam.Én is ezt használom egy ideje ,de semmilyen kirívó hibával nem találkoztam. -
contaxg
veterán
Google camera app elég sokat dob a telcsin. Már beltérben is elfogadható képeket lehet lőni vele.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
TaylorPro
addikt
Eddig bírtam, este felraktam a GPE romot. Jobban tetszik eddig, kényelmes azért magyarul.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
ghiottone
nagyúr
Lassacskán búcsúzok a topictól. Most rendeltem egy X-et és Hétfő-Kedden ideér. Ha a későbbiekben kijön a 4.4.3 és elkülditek a fájlokat, akkor összedobom a multilang verziókat.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
TripleB
senior tag
Vettem pár hangszórót, ha van valakinek ilyen baja, keressen bátran.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Upo
addikt
válasz architect26 #6743 üzenetére
Nekem meg a slimkat. A letöltéseknél a weekly-ben van falcon név alatt, a legújabb a húsvét hétfői. Dual simet még nem kezel de az a CM-ben már teljes, folyamatban az átemelés.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
TaylorPro
addikt
Aki tudja hogyan kell gyári GPE romra rádiót varázsolni az ne kíméljen.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
ferob
őstag
Valaki tapasztalt már olyasmit a telefonnal, hogy hívás közben a másik fél nagyon erős és hangos sercegésre panaszkodott, mint amikor nincs a tévében adás és közben semmi mást nem hallott másodpercekre?
Az előbb leírt helyzet egy híváson belül többször is előfordul egy ismerősöm Moto G telefonjával és ezt a zajt csak én hallom hívás közben és ő nem, ebből kifolyólag feltételezem, hogy mikrofon probléma lehet, de annak is érdekes, mert csak néha jelentkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest