Hirdetés
- MárkaLánc
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
- Newton harmadik törvénye
- Nagy chili topic. :)
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloo27
aktív tag
válasz gerelszl #6486 üzenetére
A dual simes változat csak az Ázsiai illetve a feltörekvő országoknak lett gyártva. Európában csak Ázsiai verziót fogsz kapni, tudtommal nem terveznek Európai változatot gyártani a dual simesből. Tehát erre hiába vársz Partnero-nál biztos van...
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Klaymen
tag
válasz gerelszl #6570 üzenetére
PartNero
Megnéztem a westendben is a lentebb már említett boltban, de valahogy sem a bolt, sem az eladó nem volt szimpatikus, belegondolva, hogy ha valami problémám van, akkor azt is ott kellhet intéznem, inkább nem ott vettem meg.
A partnero sem a legbizalomgerjesztőbb bolt első ránézésre, a neten lehet olvasni hideget-meleget róluk, nekem annyi elég volt, hogy 10 éve is ugyanúgy, ugyanott voltak. Hogy mit trükköznek az áfával, akármivel, engem annyira nem érdekel, nem az én dolgom számonkérni rajtuk. Lásd kínából rendelek valamit 22,01 euro értékben és átcsúszik a vámon, nem hiszem, hogy bemennék reklamálni, hogy vámot meg áfát akarok fizetni.
Néztem még a superphone-ban, több plázában ott vannak, valószínűleg nem fognak egyik napról a másikra bezárni, szimpatikusak is voltak, de drága.
Szervizbe ők is ugyanoda viszik, mint én az előző Defy+-t, amit szolgáltatoónál vettem, így a javítás minősége cirka egyforma, viszont ők több telefont visznek oda, gondolom már ismerik őket, ez adott esetben még jó is lehet.
-
Atawallpa
aktív tag
válasz gerelszl #7750 üzenetére
A barnás szín a kitkat alatt azt jelenti, hogy nincs szinkronizálás (azaz valamiért nem fut) a másikra is van egy ötletem. Esetleg egy screenshot? Ha üres a térerő ikon és úgy van benne egy piros x, akkor nem éri el azt a hálózatot. Ha tévedtem, az okosabbak kijavítanak...
[ Szerkesztve ]
Sajnos semmit nem tudok elintézni, de bármit meg tudok akadályozni
-
aronpapa
tag
válasz gerelszl #7750 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy Motorola Moto G Dual Sim tulajdonosa vagyok egy pár hónapja. Nem tudjátok, hogy mitől lehet, hogy néha (hol rövidebb, hol hosszabb ideig) az egyik térerő jel a megszokott fehér szín helyett barna színű, illetve néha egy piros alapon egy fehér kereszt jelenik meg a térerő jel helyén.
Köszi a segítséget!
A színeltérés nem hiba, nálam is előfordul, egyszerű bug. Majd csak kijavítják 1x.
Azt vettem észre, hogy ha wifizel, vagy a 3G használod, általában megjavul, és az elsődleges SIM fehér, a másodlagos narancs színű lesz. Kicsit zavaró, de megszokható.A piros alapon fehér kereszt azt jelenti, hogy nem éri el a hálózatot egyáltalán (nálam pincében sűrűn előfordul :-)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest