Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz zsirfecske #163 üzenetére
Olyan hogy átlag user továbbra sincs.
Egyének vannak mind mind különböző használati szokással. Ezt kéne megérteni, az opció ott van nagyobbra.Az SDkártyázók többsége azért sír, mert van SD kátyája és hogyha nem tudja a telefonba belerakni, akkor kidobott pénznek érzi hogy megvette, meg tudom érteni. Nekem is 2db 32GB-s van épp elfekvőben, de hát ez van elfogadtam végül. Szűkösen és részben nagy kompromisszumokkal elférek.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz zsirfecske #230 üzenetére
"más kérdést hogy a cordon gari szinte sz**t sem ér "
ezt reszletezned nekem kerlek itt vagy privat uzenetben? sokat segitenel
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
GGMPC
őstag
Max neked meg azoknak akik szo nelkul hagyjak, hogy szopassak oket!
En pl. csak a szervizvezetovel kommunikaltam es kozoltem, hogy ugy legyen megcsinalva, hogy ne lassam nyomat - es ugy is lett!
Az a te bajod, hogy szo nelkul hazakullogsz es bamulod a szetszedesbol eredo karcokat stb...
Kicsit lehetnel tokosebb es akkor most nem kene lesajnalnod egy szervizt, amit te hagytal meg ilyennek!
Es akkor itt uzenem mindenkinek, hogy
ALLJATOK KI NYUGODTAN ES UVOLTSETEK LE A SZERVIZT, MINTSEM OSSZEGANYOLT KESZULEKKEL TOVABBALLTOK ES ITT SIRANKOZTOK - MERT NEM NYOMTATJATOK OTTHON A PENZT AMIBOL EZT VAGY AZT VESZTEK TEHAT NEM KEVES MUNKA VAN EGY ILYEN VAGY BARMILYEN TELEFON MEGVETELE MOGOTT!
Ennyi.. es ezzel nem bantani akarok barkit is, de konyorgom legyetek mar kemenyebbek a nulla athuzva atrakciokkal szemben!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Al3xT
tag
Nem erint, mert Londonban elek, igy visszavihetem a kereskedohoz, akinel vettem, vagy KOZVETLENUL a Motorolahoz fordulhatok. 100% hogy mindket esetben AZONNAL kicserelik a telefont es nem egy "szerviz"-ben fognak vele molyolni.
En annyit irtam csak, hogy nincs hivatalos kepviselet ergo nincs gyari garancia, amit a Motorolanal ervenyesithetsz. Fentebb bemasoltam a Motorola allaspontjat. Az, hogy van egy 3rd party szerviz, az mas kerdes.
Szerintem ebben sem valotlan, sem felrevezeto nincs, foleg annak fenyeben, hogy megkerdeztem a Motorolat. Ha neked van HIVATALOS cafolatod, akkor oszd meg itt.
Mellesleg jomagam 8-10 Moto G-t adtam el otthon, igy nehez azzal vadolni, hogy szeretnem elvenni barki kedvet a beszerzesetol.
[ Szerkesztve ]
új Motorola Moto E eladó
-
TayRol
nagyúr
válasz zsirfecske #237 üzenetére
jöjjön inkább UK-ból, a nexusom is onnét van és nyugodtan alszom.
-
youngboy
senior tag
válasz zsirfecske #237 üzenetére
Ez a szerviz egyébként a cordon volt?Már nem kérdés, mert megnyitottam a linket is.
Akkor jól sejtettem, hogy a Desire S telefonomat is itt javították, amit T-hez adtam be?
Nekem csak egy akku fedelet nem sikerült elsőre visszakapnom.
Meg mostanában elkezdett kicsit kopni a hátulja. Bár azt nem tudom, hogy ennek van-e köze a szervizeléshez.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz zsirfecske #244 üzenetére
Az szokott lenni a kedvenc részem. -
dsr
senior tag
válasz zsirfecske #244 üzenetére
Én jobban várom azt , hogy januárba jöjjön a 4.4 és akkor az lesz a téma , hogy kinek jött már meg a telóra az OTA update , és kinek nem
-
Al3xT
tag
válasz zsirfecske #239 üzenetére
Igy minden vilagos.
Erdekes Moto G vs Moto X video:
http://www.youtube.com/watch?v=PhNXbS6EWBUúj Motorola Moto E eladó
-
2o1i
senior tag
-
dsr
senior tag
válasz zsirfecske #273 üzenetére
Na azt én is várom már egy ideje
-
GGMPC
őstag
válasz zsirfecske #343 üzenetére
Ha a 8GB-t rendelted, akkor igen. (hetfon meg is kapod)
16GB mar csak a 2 unnep kozott! Ha csak nem tolodik tovabb...
Zsirsrac! Kerdeztem Razr i topikban akkuval kapcsolatban - ha ravetnel egy pillantast!?.
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
RootRulez
félisten
válasz zsirfecske #343 üzenetére
Az expansys külföldről szállít amúgy, csak van magyar webshop felülete is? Mert hagyományos postának kicsit sok lenne belföldön a 12-16 munkanapos kiszállítás.
═════════════════════════════════════════
-
viktorhmv
senior tag
válasz zsirfecske #368 üzenetére
:S akkor varunk. Ez van.
Viszont erdekes h hosszu ido ota erzem azt egy telefonnal h nem feltetlenul kell hozza tok.
(Persze nem artana azert )Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsirfecske #418 üzenetére
"bennragadt kifejezés" a fordításra való utalás, de fordítani kell a dual-sim -es dolgokat + ami vészes lesz az a Motorola saját cuccai - (Smart Actions, Assist, stb).
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
GGMPC
őstag
válasz zsirfecske #437 üzenetére
Az hogy csak firkalmanyokra (mail sms...) jelez es nem fogadott hivasokra nem! (illetve low batt-nal vilagit)
Szerintem ez verciki, mert pont azt birtam a ledekben, hogy neman van, odakukkantok es latom, hogy mizujs.
De a Razr HD is szarakszik a led kerdesben - tudtommal...?
-
törölt tag
válasz zsirfecske #442 üzenetére
Noob vagyok és nem találom, vagy csak bejelentkezve lehet látni: Magyarországra mennyi lenne a legolcsóbb standard shipping?
Meg kellene rendelni, mert pár napja még 180 font volt az ára, lehet most levitték a karácsonyi hajrában, aztán utána meg visszaemelik :\
-
Rick4
félisten
válasz zsirfecske #442 üzenetére
Azt nem tudom, Te mire alapozod a hozzászólásod tartalmát, de én konkrétan a tényekre. UK-ben akár holnapra, Ha az uk amazontól rendeled, és német címet adsz meg, akkor is ott van 24.-ére.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz zsirfecske #454 üzenetére
kicsi lett a kép, de ingyenes a szállítás. Ha meg FB-on nem talál az ember 5 perc alatt londoni ismerőst, aki hétfőn jön haza, akkor keresse magában a hibát.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Teasüti
nagyúr
válasz zsirfecske #982 üzenetére
Ezt miért nem láttam eddig a topikban, hogy német Amazonról kell rendelni, nem UK-ról?
Bár ha nem találnak bl nyitás nélküli root módot, akkor mindegy. -
TripleB
senior tag
válasz zsirfecske #1067 üzenetére
Sajnos csak 8GB-os, de majd otg-t használok.:-) Holnap hozzák a telefont, legkorábban vasárnap lesz nálam. Addig intéznem kellene egy micro sim-et, a Telenor-nál ingyen cserélik.
Rendeltem fóliát rá 28-án , német ebay beszerzés, tegnap ide is ért. de ezt a fajtát nem ajánlom senkinek! Három volt összecsomagolva, nem külön -külön és az alsó kettő csíkosan karcos.[link] A Defy-n 3 éves a Brando ultraclear és semmi baja...
[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
törölt tag
válasz zsirfecske #1231 üzenetére
én ezzel néztem és minden gombra (kikapcsolt képernyő mellett) fehér szín volt a válasz....
-
törölt tag
válasz zsirfecske #1231 üzenetére
pedig eddig nagyon ugy nez ki
-
szabog74
aktív tag
válasz zsirfecske #1286 üzenetére
ha rájöttél, akkor dobj egy üzit nekem is légyszi...
-
Upo
addikt
válasz zsirfecske #1286 üzenetére
Én se jöttem még rá de ha le van nyitva akkor meg nem tudod feloldani, előbb fel kell csukni. Vagy láttad valahol úgy hogy bővítettben van és rögtön fel lehet oldani?
A másik amit most találtam az ez, root nélkül kiteszi az akku százalékot
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kakukkmarci
senior tag
válasz zsirfecske #1322 üzenetére
Persze hogy nem általánosítunk.
Ez az én tapasztalatom, meg voltak többen Defy topikban is hasonló problémával szembesülők.
De mivelhogy szinte bármilyen töltő jó, meg USB-ről is tölt, nem fontos, hogy Moto legyen... Többletköltséget, meg időbefektetést meg szerintem nem ér.noob... rooter... geek
-
kakukkmarci
senior tag
-
wwhy
veterán
válasz zsirfecske #1515 üzenetére
b)
van benne valami, mert a németo-i, decemberben vásárolt (legelső készlet) telefonra sem érkezett még KK.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
vick33
tag
válasz zsirfecske #1515 üzenetére
Nincs mode forceolni? Sideloaddal bármikor felrakhatod. Kb 2 perc az egész. Sose értettem ezt a mizériát. Az első 1%-ból valaki azonnal fel fogja rakni az XDA-ra az OTA zip-et amit egy parancsal fel tudsz rakni sőt az is elég, ha felmásolod a megfelelő helyre és újraindítod a telefont.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #1535 üzenetére
Ezt valaki próbálta már?
Sokat gondolkodtam rajta, de aztán nem mertem bevállalni... -
Sh4rk
aktív tag
válasz zsirfecske #1538 üzenetére
Nekem is tetszett, de aztán inkább olyat vettem ami itthon van :-)
Majd kisebb értéknél én is kipróbálom. -
tothmaxy182
őstag
válasz zsirfecske #1577 üzenetére
Nekem nem annyira sürgős... Persze azért jó lenne használni! Most az expansys a Royal Blue flip shell-re 7 napot ír. Tegnap még 3-at írt... Ennyire apró készletek jönnek csak???
Minden szavam magánvélemény!
-
törölt tag
válasz zsirfecske #1637 üzenetére
nyilvan 1A-re gondoltal es 1.2A-re (1000mA es 1200mA), de igazad van.
ha meg nincs benne, mehetne elso hsz-be is h milyen toltot igenyel minimum. -
S-eye
senior tag
1.5 Amperrel tölt maximum
-
namyang
tag
Bocs, de mivel már nem először látom, muszáj kijavítanom. (bár szerintem ha elolvasod amit írsz, te magad is rájössz a hibára)
Van a 850mA-es, ami ennél nagyobb, és még "kerekebb" is, az nem az 1mA, hanem az 1A. (és így tovább 1.2A, 1.8AEgyébként ezeknek a telefonoknak már nagyjából nettó mindegy, hogy mivel vannak töltve. Lefelé ott a gép USBje, ami 500mA körül tölt, és az is feltölti. (persze egy túlmerült akksi esetében ez már más kérdés) Felfelé meg, nos, majd kiszed abból a szerencsétlen töltőből annyi Ampert, amennyit szeretne. A töltők nem áramgenerátorként üzemelnek, tehát nem nyomják ki magukból folyamatosan azt, ami rá van írva. Ami rá van írva, az a MAX, annál több nem fog kijönni. Egyébként is egy töltési ciklus úgy néz ki, hogy az elején nagy áramerősséggel tölt, majd ahogy kezd feltöltődni az akksi, egyre kisebb lesz a töltőáram.
-
Phoenixy
senior tag
válasz zsirfecske #1654 üzenetére
Igen ez tuti.
How do I properly charge my device?
"You will see the best results when the output of the charger is between 500 mA and 1.5 A. The higher the output, the faster your Moto G will charge."[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
dsr
senior tag
válasz zsirfecske #1636 üzenetére
Értem , pedig valamelyik angol oldalon olvastam , hogy mindenhol fehéret adnak hozzá , de akkor ez elírás volt
-
ferob
őstag
válasz zsirfecske #1714 üzenetére
Itt találsz róla leírást, már nálam is magyar mióta elérhető.
-
dsr
senior tag
válasz zsirfecske #1714 üzenetére
Nemrég lett linkelve egy XDA-s eljárás , ami a KitKat magyarrá tételét teszi lehetőve , 2 nap szop*s után sikerült felrakni , ja látom már linkelték
[ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz zsirfecske #1712 üzenetére
Olyasmi,nemtudom ugyanaz e,de konkrétanerre .
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
agabe
addikt
válasz zsirfecske #1748 üzenetére
a chromecast itthon pofatlanul draga (amcsiban volt akcio is, de lecsusztam rola pedig hoztak volna haza karacsony elott ha szolok), de annak hardveret szerintem fogjak turbozni (512MB ram keves lesz hamarosan), viszont az egyeb miracast-os wifi dongle-ek kozul amik kb csak a tukrozesre valok nem sokrol olvastam eddig, pedig igazabol mas funkcio nem kellene nekem.
-
dsr
senior tag
válasz zsirfecske #1748 üzenetére
4.000-ért szereztél ? édesápám , most vett 13-ért és én még arra mondtam , hogy milyen jó áron szerzett
[ Módosította: wwhy ]
-
Lovi24
senior tag
válasz zsirfecske #1837 üzenetére
Az a sárga jól mutat
Innen érdemes lehet rendelni? Szerintem hasonló az ára az expansys/amazon féléhezNem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
szpali
addikt
válasz zsirfecske #1837 üzenetére
türkiz flipről még semmi hír?
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
S-eye
senior tag
válasz zsirfecske #2003 üzenetére
próbáltam, de portugálul jött ki. 5. próbálkozás után pedig feladtam.
-
CompaqG
csendes tag
válasz zsirfecske #2018 üzenetére
Hát igen amiért napok óta áhitoztam megjött az "édesség" ;-) az expansysos készülékemre ki se bírtam volna reggelig fel is pattintottam.
Majd jelzem hogy az eddigi bajaim megoldást nyertek-e?
Most még felhőtlen az öröm köszi Motorola :-D
-
szponzor
senior tag
válasz zsirfecske #2040 üzenetére
Jogos, az általad említett kapcsolóval be lehet kapcsolni, csak arra emlékeztem az Android event-ről, hogy kiszedték.
-
contaxg
veterán
válasz zsirfecske #2052 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy a hangeroszabalyozó működni fog....
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
student
őstag
válasz zsirfecske #2064 üzenetére
nem rossz cucc bár kicsit sokkalom a 22dodot érte (17+5)
-
dudi6
senior tag
válasz zsirfecske #2204 üzenetére
Pont a kötözködés elkerülése végett.Ha dobozban van egyértelmű, hogy új, ha nincs dobozban nem fogják nagyítóval vizsgálni, hogy új e.Enyém lassan 1 hónapja megvan mégis úgy néz ki mint az új.Amúgy csak egy ajánlás volt, tőlem hozhatja dobozban is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bittorrent topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Foxpost
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest