Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Egyre jobban hajlok egy 16GB-os Expansys beszerzésre. Ennyiért egyszerűen nincs jobb ajánlat ami megbízható forrás. Tudom hogy nincs magyar nyelv, de lehet még így is bevállalom. Emagról mi a véleményetek? Ott is kb ugyan ezen az áron van mint Expansysnél. Csak emagon a 8GB-os van most nézem.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz zsirfecske #5887 üzenetére
Mert az expansys vásárlást a cordonhoz kell küldeni nem az expansys intézi? Vagy mi ez a cordonos cumizás?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Agyalok egy ilyen teló vásárlásán. Olvasgatok itt egy ideje. Írtátok hogy a dual simes verzió többet fogyaszt. Egy csak akkor igaz ha mind két sim benne van igaz? Ha csak egy sim van benne, jelzi hogy a másik slot az üres? Mert ez zavarna, egy kártyával használnám. A Play Edition rom ami tartalmazza a magyar nyelvet az gyári google kiadás, vagy mókolt rom? Itt egész jó áron van. Írtam nekik mailt hogy bukom-e a garit ha romot cserélek. Gondolom igen, de sosem lehet tudni. Mert bevállalnám a bolti garit a magyar nyelv miatt. Amúgy marad az expansys.
Köszi a válaszokat!
evitiguF: Egy simmel használom, de ha elenyésző a dupla simes ár többlet, eladáskor még előny lehet.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
A dual sim verzióra is elérhető a Play edition rom vagy arra ez felejtős? Az XXL-nél olcsóbb a dual mint a sima. A dualnak van valami hátránya a simával szemben? Lassan meg kellene venni a telót mert szerintem ez lesz a befutó. Amúgy még ezen gondolkodom.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz kakukkmarci #6188 üzenetére
Nem vagyok motofan, de ár-érték arányban most ez a nyerő. A jó üzemidő fontos, ebben is jó a G. Csak miért olcsóbb a dualsim?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
TaylorPro
addikt
Rákérdeztem az Expansysnál hogy Moto G Play Edition esetleg lesz-e náluk?
Érdekes választ kaptam.
Titoktartás miatt a levelet nem másolom ide, csak tömören leírom a lényeget.
Borítékolható hogy lesz, de csak akkor ha a Google és a régi-új tulajok ezt engedélyezik. Na most ez ugye nem egyértelmű. Borítékolható, de még sem.
Valamint, a rendszerben már ott a Play Edition, de a webes felületen még nincs engedélyezve.
Tömören ezt a választ kaptam, én még várok, hátha...
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Lenne pár kérdésem.
-Kijelző pixelhibával találkozott már valaki? Acer S500-nál gyakori volt sajnos.
-Bekapcsolás után, mennyi a szabad ram?
-A rádiója mennyire jó? Az Acer S500 rádiója szinte használhatatlan volt.
-Zene hallgatás milyen minőségű? Meg szktam a Dolby chipet.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Mi a tapasztalat a GPE rommal? OTA frissítések jönnek rá?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz pete_21 #6260 üzenetére
Nem véletlenül ajánlottam ezt a fóliát! Ragasztó mentes profi minőség! Ilyet használtam az Acer S500-on. Simán Brando minőség. Picit vékonyabb. A fólia levehető, mosható. Vizesen olyan profin fel lehet tenni mint ha gyárilag lenne rajta. Ráadásul olcsó, és 6db van benne! Míg egy Brando több ezer forintért 1db, és kifoghatsz hibásat is, ráadásul túl vastag.
Szóval vegyétek, nem zsákba macska! Az eladótól is már többször rendeltem, kb egy héten belül minden itt volt.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Na akkor nyomhatnál egy X vs G véleményt. Ér annyival többet az X, stb? G esetében jó a magyarítás lehetősége a Play rommal, csak a kamerát keveslem. Akár privátba is jöhet.
Mindig gondolkodom hogy fólia nélkül használom a telót, de sok dologtól mentett már meg a fólia.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
TaylorPro
addikt
válasz Maximum1 #6267 üzenetére
Tényleg jól néz ki!
Közben előrendeltem a Grip Shellt. A tiéd utángyártott? Ezt a színt még nem láttam. Honnan van?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Aki tudja honnan lehet rendelni jó áron, tutira eredeti fekete Grip Shellt az légyszi ne kíméljen! Rendelném a telót az expansyson, csak a grip shellre várok. A fólia már úton van.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz atomanti19 #6329 üzenetére
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Tegnap reggel megrendeltem, és ma délután meg is jött az Expansystól a 16GB-os kicsike. Kellemes csalódás, mert jobb mint amire számítottam!
Rendeltem hozzá egy kék hátlapot is, de lehet eladom bontatlanul mert a fekete hátlap jobb mint amire számítottam! Akit érdekel írjon privit, de még nem döntöttem el mi legyen vele. A fekete Grip Shell lesz a következő vétel, a fólia még érkezőben.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
A bolondok napi boot animációt hogyan tudnám vissza állítani az eredetire? Hiába törlöm a boot segédprogramot, hasztalan. Gyári beállítás vissza állítását kihagynám. Rootolva nincs a készülék.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Mint ha zavarná a közelség érzékelőt a képernyővédő fólia. Járt úgy valaki hogy a hívást nem tudta letenni mert lezárva maradt a képernyő? A feloldó gombbal sem lehetett feloldani. Random szerűen 2-3 alkalommal előfordult ez. A fólia nincs kivágva a szenzornál, Membrane márkájú.
Vagy csak valami kosz, zsírfolt zavarta meg.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz zsirfecske #6548 üzenetére
Ott meg is találtam, le is töltöttem. Nekem nem ajánlotta fel frissítésként és maradt a régi, és ez a kamera app. Azt hittem hogy neki OTA jött.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz zsirfecske #6551 üzenetére
Vágom. Piszkálja a fantáziám a GPE rom, csak azért a gari sem mindegy.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Amazonon van fekete Grip Shell akit érdekel. Rendeltem is egyet, nem bírom kivárni az Expansyst.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz heidricha #6718 üzenetére
Durván annyi mint egy hátlap kézbesítés.
Nekem az aksi nagyon jól bírja. Nem szoktam figyelgetni az akku diagramot. 2-2,5 napot elmegy nekem. Most nincs is agyon nyúzva.
Más: Volt itt nemrég téma a hangszóró recsegés. Ez bármikor előjöhet? A gari miatt kérdezem mert piszkálja a fantáziám a boot loader és a root.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Eddig bírtam, este felraktam a GPE romot. Jobban tetszik eddig, kényelmes azért magyarul.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Aki tudja hogyan kell gyári GPE romra rádiót varázsolni az ne kíméljen.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz TaylorPro #6749 üzenetére
Úgy látom kernel csere kell. Ennek a menete meg van valahol?
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Ma jött meg ez a szilikon tok, átlátszó feketében. Elég jó, bátran ajánlom! Olcsó, és durván egy hát alatt megjött Amíg érkezik a Grip Shell el leszek vele.
Más: A gyári Moto G rom valahogy jobban tetszik mint a GPE. Hiányoznak a Moto cuccok. Lehet vissza is rakom, akkor már a honosítottat.
_ghiottone: Köszi a munkád ez ügyben!
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest