Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-16 16:06:53

LOGOUT.hu

..:: Motorola Moto G ::..

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1592) kelly416 válasza robagp (#1587) üzenetére


kelly416
veterán

Hello!
- Garanciáztasd mindkettőt, nekem is 16-os van és semmi baja az érintőnek. Sosem akar a saját feje után menni, ha húzom, azt érzékeli, ha csak koppintok, akkor meg azt.
- A kesztyűről semmit nem tudok mondani, nincs tapasztalatom.
- Nem lehet az, hogy mindenki mindenkit szeressen. :))

Ja? Ezért nem garanciáztatod, mert root-olt? Lehet, hogy először le kellett volna tesztelni a telót pár napig, mielőtt kidobjátok a garit az ablakon. Már mindegy, majd talán legközelebb...

- Ezért nem adnak mellé fülest sem, mert úgysem jó mindenkinek. Ha sokáig csináljuk ezt a fesztivált 2perc keresgélésért, akkor a végén kapunk majd egy nyílt forráskódot, és kész. Írjuk meg magunknak azt, ami kell. Köszönöm szépen, én inkább keresgélek 2percet.
- Zenehallgatásra céleszközt használok, ezt a kérdést is passzolom.
- Ezért kapsz szűz android felületet, hogy Te tudd alakítani magadnak. Ha egy LG-t vettél volna, most litániákat írhatnál. Tele van mindennel, de valahogy biztos akad egy csomó, ami mégsem jó, cserébe a gyári (nem apró) alkalmazást le sem törölheted, és jön a "jajj, de kevés a szabad memória" sírás. Itt kihasználhatod a kreativitásodat sokkal kisebb büntetéssel.
- Tudod, nem írom. :D
- Nem lusták, nincs hivatalos forgalmazás errefelé, akkor meg minek foglalják a helyet? De ha az Ukránoknál van hivatalos forgalmazás, attól még nem feltételezném, hogy a telefon tudja a nyelvet is hangvezérlésnél/diktálásnál. Ha mégis, bocsánat a tudatlanságomért.
- Ok, hogy nincs benne a tesztben, ok, hogy nem tudtad kipróbálni, de ha megveszed, hazaviszed, nem tetszik, 3 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. (Netes rendelés esetén meg 8munkanap.) Persze, csak ha nem szegted meg a garancia szabályait, de ezt sajna megszegted.

Én azért nem írok rosszat, mert nincs mit írnom. Már karácsonykor ezzel fényképeztem, tehát nem tegnap kaptam kézbe. A kamerája gyenge (talán a 4.4 javítja majd), a gyári hátlap kicsit csúszós (nekem annyira nem, hogy féltenem kellene a telefont az elejtéstől) és lötyögnek a gombok, de csak kicsit és egyáltalán nem zavar a mindennapokban. Az akku kiemelkedően bírja, a kijelző szép, még nem akadt meg sehol (men is ajánlom neki), mi kell még? Nálam minden rendben.

Olcsónak olcsó, de a hígsága nálam a műanyag és a kicsi kamera. Az meg igazán elviselhető ennyiért, amikor 2 magos, fél/egy gigaramos készülékek jelennek meg ugyanekkora kamerával másfélszeres áron.

A frissítéshez ajánlom a "b" pontot elolvasni. Amúgy is igen-igen tapasztalatlan az, aki a hivatalos frissítés bejelentésének napján biztosra veszi, hogy Ő is a friss rendszert nyomogathatja estére. Soha nem érhető el minden készülékre egyszerre az új rendszer.

Teasüti:
Lehet, hogy Neked egy szilikon tok jobb lenne? Nem csak kicsit vastagabb a készülék tőle, de szinte semmilyen körülmények között nem csúszik egynémelyik. Minta és anyag kérdése.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.