Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotosz
tag
Sziasztok,
olvastam a forumon h lesz ( v már van is) GPE verzió, ami ugye eleve tudni fogja a magyar nyelvet.
Kérdés:
1. Ezt Amazonról/ebayről meg lehet majd rendelni v csak playstore-ból külfödön?
2. Ennek a magyarr nyelvet is tartalmazó ROMját fel lehet tolni nem GPE G-re? És jól goldolom h ezt is csak BL nyitás után lehet megtenni?
-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
ujjonc
csendes tag
A westend MedieMarktban mondták ezt.
A másik választ a mammut MM-szerviz adta (remélem ez egyértelmü volt).
Elvileg a szervizközpont válasza a helytálló, tehát az esetlegesen meghibásodott telefont elküldik világot látni.
De ki tudja?Akinek már van, és használ torrent programot, lefagy a program használata miatt? A defy+ om sajnos igen.
-
Rick4
félisten
válasz ghiottone #2748 üzenetére
Az, hogy van egy kódod, nem egyenesági kapcsolat aközött, hogy ki is nyitottad vele a BL-t. Tehát ha látják is, hogy kérted, de visszazártad, nem biztos, hogy bármiféle magyarázat kell a zárt készülék mellé..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ZP67
tag
Sziasztok,
félig off, de van valakinek tapasztalata a Royal Mail-lel? Mennyi idő alatt ér ide (egy Moto G)?
Köszi,
ZP -
dokee78
félisten
Hali a Morelocale 2 tudja honosítani?
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz zsirfecske #2763 üzenetére
Az nem lehetetlen, nem kértem még..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
caverinha
aktív tag
Nah,partnero-nál már van dual simes g 63 illetve a 16gb 67èrt.
-
htctopaz
tag
Segítséget kérnék!
Nyűglődöm a CM11-es romok gps hibájával. Az XDA-n mindenféléket írnak róla, -még korai stádiumban vannak ezek a romok, vissza kell térni a gyári kitkatra, onnan újrakezdeni egy gps fix után, stb.
Arra gondoltam, ha valakinek gyári kitkatja van, megkérem, egy root explorerrel keressen rá a gps kifejezésre a ROOT oszlopban. Elvileg 4 fájlra van találat. ezeket a fájlokat megpróbálnám lecserélni a meglévőkkel, hátha bejön. Esetleg valami jobb ötlet? Előre is köszönöm! -
kelly416
veterán
Annak idején, amikor megvettem az Optimus G-t (kísértenek ezek a G-k), hasrapacsi összegeket írok: 80000Ft volt az ára újonnan, én megvettem 75000Ft-ért egy hónaposan. Kiderült, hogy az egyik GSM 78000Ft-ért ad GJ-t. (Elméletileg ugyanaz amint a G, csak vízálló és levehető műanyag hátlapja van.) No most ebay-től kezdve mindent végignéztem amit hirtelen értem és sehol sem adták 95000Ft-nyi valuta alatt. Az említett GSM meg G helyett postázta ki ennek-annak véletlenül. (Persze végül nem cseréltem le az enyémet GJ-re, mert gagyibb, és a videókon látott hátlap-rögzítés nem volt túl bíztató, de ez mellékes.) Csinálnak érdekes dolgokat a GSM-boltok.
-
Jaffa75
őstag
bolti gari van rá náluk... nemrégiben rákerestem a mobilarenán, és volt egy olyan topic, ahol "feketelistás"-ként emlegették, a negatív tapasztalatok miatt!
kiküldi jobb esetben javíttatni, a rosszabb esetbe inkább bele sem gondolok - nekem nem volt dolgom velük, szerintem nem is lesz! -
TayRol
nagyúr
én sokkal jobban bízom az angol gariaban, megvettem UK-ból, és az eladó (PH!-s) gond esetén segít az intézésben.
-
-Faceless-
őstag
A magyar menüt nem a motorolához írják, hanem az oldal kiadja minden telefonhoz. Én még anno írtam nekik, nem is konkrétan ezzel kapcsolatban, és akkor is írták, hogy a termék nem rendelkezik magyar nyelvű menüvel stb...
Én náluk tervezek majd venni, mert eddig segítőkészek voltak, és habár gsm bolt még mindig jobban megbízom bennük, mint az xxl-ben. -
S-eye
senior tag
válasz -Faceless- #2780 üzenetére
De megtévesztő, sokan lehet, hogy csak azért vennék onnan, mert magyar menüs. Semmibe nem kerülne, ha átírnák. Remélem sikeres lesz azért a vásárlás.
-
Jaffa75
őstag
válasz -Faceless- #2780 üzenetére
az xxl szokta adni általában (sok esetben) a tesztekhez a készülékeket! Nálam ez egy + pont! Esetleg meg kellene nézni az ő értékelésüket is a mobilarénán!
-
Vityak
tag
válasz zsirfecske #2774 üzenetére
Elég nagy a valószínűsége hogy ezek 4.3-al vannak.
-
Jaffa75
őstag
válasz -Faceless- #2783 üzenetére
Bár nem olvastam, de ez így elsőre nehezen emészthető... a frissítés (ráadásul OTA-n) egy gyári kibocsátású történet. A frissítés közbeni hibák a legtöbb (vagy majd mind ) helyen nem tartoznak a jótállási vagy garanciális problémák közé, bár tegyük hozzá, hogy a legtöbb user error-ból fakad (feltöltetlen készülék....)!
Nem szeretnélek rájukbeszélni, én is az expansystól rendeltem...
-
XDModesty
aktív tag
Sziasztok.
Telefon vásárláson töröm a fejem, és nagyon megtetszett ez a motorola. Tudnátok mondani felhasználói tapasztalatokat? Van vele gond, megéri? Kellett már valakinek visszaküldeni? Honnan érdemes megvenni? Nekem elég lenne a sima 8 gigás. Előre is köszi.
-
MODERÁTOR
-
Rick4
félisten
válasz Viktor0610 #2793 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest