- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
petipetya #5704 üzenetére
A fota és a tts van törölve ezek közül nálam (kérdőjelesek), viszont mtrldialogom sincs, de nem rémlik, hogy azt töröltem volna...vagy mégis?! De szerintem még egy párat nyugodt szívvel lehet törölni, viszont nem tudom mindről, hogy mi mit csinál. Pedig tuti van még egy két (számomra) haszontalan program, ami csak a helyet fogja.
audio effect simán törölhető, ha nem nagyon hallgatsz zenét, vagy csak alap beállításokkal.
A PGM-et szerintem ne töröld, mert gyanítom, hogy program menü system rövidítése, szerintem az fontos. Amik nem kérdőjelesek azokkal nem foglalkoztam, mert ha jól értem azokat törlöd.
Ha esetleg a többi kérdőjelesről tudod, hogy mi mit csinál, akkor én bevállalom a kísérleti nyúl szerepét. -
F_Gergely
őstag
válasz
petipetya #5704 üzenetére
Pórbáltam utána olvasni, az addig tiszta hogy a root rendszergazdai jogokat ad a telefonhoz és teljes hozzáférést a rejtett/system mappákhoz. Viszont akko ezt csak ugy tudom visszacsinálni ha a telefon teljes szoftverét ujra rakom? Nem nagyon szeretnék flashelni meg ilyenek, viszont a navigáció kéne és ez a 60 napos próbaverzió eléggé piszkálja a csőrőmet, viszont mást meg nem tudok felrakni amig a MotoNav fent van. (magával a programmal nem lenne bajom de ez a próbaverzió nevetséges....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest