Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

petipetya nagyúr Ha ezt tekintjük az egyik végletnek, hogy a telefon tetején van a lock gomb, akkor másiknak tekintsük a Spicát (tapasztalat alapján). Ott sokan panaszkodtak, hogy a szűk zseb miatt a piros telefon gomb benyomódhat lockolt képernyő alatt is, és előjön a kikapcsolás menü, melyre látatlanban ráböknek, mikor kiveszik a telót a zsebből. Nekem nem volt szűk zsebem, így ez a dolog szerencsére elkerült. Kérdés, hogy melyik a jobb? De hogy a Milestonenál maradjunk, például a no lock szóra megtalált alkalmazások használata során akármelyik gombra feloldódik a billentyűzet, és még a csúszkát sem kéri. Ez jó akkor, ha például a plakátkiállításon fotózok vele, mint ahogy azt tettem a hétvégén. De alapállapotban már nem annyira kényelmes, mikor a zsebbe nyúlva már oldódik is fel a telefon képernyőzárja. Részemről inkább a túlzott biztonság, mint a mindenre feloldás. 
- 

Rickazoid addikt Nekem elég kényelmes ott, ha a kezembe veszem a telefont, csak a mutatóujjamat kell felfelé mozdítanom egy centit és már be is nyomhatom, illetve nem kapcsolom be véletlenül se a kijelzőt, ha csak megfogom a telefont és arrébb rakom, a hangerő szabályozó gombokat és a kameragombot viszont meg szoktam néha nyomni véletlenül. 
 Ráadásul álló tokban hordom, ami miatt ott megint nem nyomódik be véletlenül. Igaz a szoftveres zártól így se csinálna semmit, de attól még számomra ez a legkényelmesebb. Szerintem, nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Padavan firmware
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)
)