Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenix0523
tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Jó hír, ha DROID-od van.
Egyébként szerintem is megkapja a MILESTONE is, amúgyis gondolom lesz majd MILESTONE 2 is(nemcsak DROID2) és az már 2.2-vel jön és (szerintem) arra ugyanaz a 2.2 kell , mint a MILESTONE 1-re, mert ugyanakkora kijelző, ugyanakkora felontás. Tudom, hogy több RAM erősebb processzor, de azért nem kell mást csinálni, mint amibe kevesebb RAM van és gyengébb proci. Mondjuk úgy hallottam, hogy multi-touchos billentyűzet is lesz benne, azt legfeljebb nem kapja meg a MILESTONE, de amúgy (szerintem) tényleg ugyanaz. Vélemények? Miért kéne eltérnie a MILESTONE 2-n lévő 2.2-nek a MILESTONE 1-en lévőtől?(és ha tényleg jó a MILESTONE 2 FroYo-ja a MILESTONE 1-re akkor miért ne kapná meg?
)
Egyébként az a 270 fokos elforgatás csak nekem tűnik újnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Battlefield 6
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Egyébként szerintem is megkapja a MILESTONE is, amúgyis gondolom lesz majd MILESTONE 2 is(nemcsak DROID2) és az már 2.2-vel jön és (szerintem) arra ugyanaz a 2.2 kell , mint a MILESTONE 1-re, mert ugyanakkora kijelző, ugyanakkora felontás. Tudom, hogy több RAM erősebb processzor, de azért nem kell mást csinálni, mint amibe kevesebb RAM van és gyengébb proci. Mondjuk úgy hallottam, hogy multi-touchos billentyűzet is lesz benne, azt legfeljebb nem kapja meg a MILESTONE, de amúgy (szerintem) tényleg ugyanaz. Vélemények? Miért kéne eltérnie a MILESTONE 2-n lévő 2.2-nek a MILESTONE 1-en lévőtől?(és ha tényleg jó a MILESTONE 2 FroYo-ja a MILESTONE 1-re akkor miért ne kapná meg?
)