Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
Hát én ezzel vitatkoznék, szerintem a MotoBlur egy rakás hulladék. Még a billentyűzár is szaggatott rajta. Nagyon felidegesített többször is azalatt a pár nap alatt amíg fenn volt. A Go Launchert sokkal jobbnak érzem, bár néha így is úgy behal a telefon, hogy "öröm" nézni, ezért nagyon várom a 2.3-at vagy a Milestone 3-at. Sajnos elég sokszor fagy le, vagy lassul be és ez elég negatívan befolyásolja egyelőre a kapcsolatunkat. Pedig nem csinálok rajta extrém dolgokat.
Ha a 2.3-al nem változik semmi, akkor felteszek valami custom romot, ha utána se lesz semmi, akkor nem tudom mi lesz, de lehet megpróbálom eladni. Igazából a 3-at akartam megvenni, de erre is régen vágytam már, és azt nem bírtam kivárni, viszont egyelőre kicsit csalódás.Néha napokig semmi gond, aztán egyszer csak teljesen meghülyül. Aztán lehet majd itt jól megmondjátok, hogy egyéni hiba. Igazából ez a telefon lenne álmaim mobilja, ha a szoftver műkődne normálisan, de sajnos néha tényleg nagyon felidegesít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- EAFC 26
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Warships
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest