- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
Szia-sztok!
Droid3 es 4:
Nagyon jol viselkednek a halozatunkban szerencsere, kepek feleslegesek, tele van veluk a youtube meg a "net".
Usabol lehet venni jopenzert (csak az afa ne lenne!) ebayon, hasznaltan.A droid4-et "alkatreszkent" vettem, mert a hangszoroja kicsit zizeg, de a 75 usd-s araval megfogtam az istenke labat, ugy erzem.
Beleraktam a telenoros kartyat es rogton mukodott vele, hat igen, ez a globalis vilag... Gyari rommal hasznalom, rootoltam, satobbi. Van hozza 4.3.3 -as JB is akar, de a gyari is 4.1.x -es!
A droid3 IS szep es jo, de eladtam, mert minek legyen annyi telefonom. Droid3 erdekesseg: CM-mel nincs kamera! Csak gyari rommal... Ezt a pechet!
2.3.4 -es a gyari rom!
Erdekesseg: a droid3 egy usa ugyvede volt, aki nem szedte le a ceges es guglis accountjat a telcsirol, igy siman szinkronizalt minden... Irtam neki egy mailt, hogy EJNYE, es utana removeoltam az accountokat.
Eljen a QWERTY!
u.i.: es kikerem magamnak az elavult vasakat, a droid4 specifikaciojat lattad mar?
de a 3 is tok jol megy!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Motorola is Air mobillal készül
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest