- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Honnan rendeltel erosebb akkut, es szabvany hatlap ala fer vagy extended? Epp ma gondoltam, hogy egy frissebb aksit az erosebb hasznalatom miatt elbirna, bar jo szolgalatot tesznek a dock-ok. Persze 6 dolcsiert utanzat akkuban nem bizom... Nekem az is jo lenne ha az eredeti szintet vinne, az nem izgat hogy ezt ugy csinalja hogy a valos teljesitmeny vagy nagyobb van rairva. De sztem ma mar nem gyartjak az eredetit, ugyhogy allottak azok mind ha gyariak akkor is, ezert inkabb 2000 korulinek behazudott kinaiban gondolkodtam...
Billes mobil ugyeben tok egyetertek. Miert nem kepesek egy ketmagos 1GB legalabb qhd vagy hd (nem full) 4-4.7 kozti androidos csuszka qwertyt csinalni? Meg a BB is kihagyta a ziccert...
Kinai kapcsan ferjemnek nemreg jott meg a thl w100, azert gyengebb mint te nezel, de boven uti az itthoni lehetosegeket, meg also kategoriat, es szokasosan szerencses vammal (0-val) 32332 Ft-ba kerult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest