Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Ha jól emlékszem, ezt rendeltem meg: [link]. Úgy értem, hogy ilyen amit vettem, csak nem biztos, hogy ugyanezektől volt rendelve. Arra viszont emlékszem, hogy tavaly Karácsony előtt forintban számolva 1700 forintnak megfelelő összeget fizettem érte. Elvben 3500mah. Persze, ez azért nem igaz, de a Battery Monitor Vidget nekem 2800 mah aksinak kalibrálta be néhány napi használat után. Ha elviseled az esztétikai változást, és azt, hogy valamennyivel kényelmetlenebb kézben tartani a hátsó "púpja" miatt, akkor ajánlom. A hátlap műanyag, nem fém, de hasonló tapintású anyag, mint az eredeti, és szinben sincs eltérés.A körmök fémek, mint az eredetiben, persze, nem olyan masszívak. De ha nem szedegeted ki naponta, akkor hosszú életű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest