Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Megoldódott, köszönöm. A telefon bugyraiban (megint emlékezetből: system/media/audio mappán belül) van többek között a ringtones, és a notifications mappa is. Eddig alapból a ringtones mappát néztem, de most, hogy írtad ránéztem a notifications tartalmára is. Gondoltam megpróbálom bemásolni, hátha oda engedi, és némi gondolkodás után a TC közölte, hogy felcsatolja újra, írható/olvasható partícióként, és láss csodát be is tudta másolni. Kellett neki egy újraindítás, de megjelent a listában.
Mellékesen ezek a mappák mind megtalálhatók az SD kártyán is, csak nagy kezdőbetűvel (nem én hoztam létre őket).
Most már csak az nem világos, hogy eddig miért nem csatolta fel így? Ezzel még kísérletezek, lenne mit törölnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Spórolós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest