Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Most hazamegyek és megint megpróbálom úgy tölteni, mint tegnap. Ugyanis most legutoljára a Te romoddal Finished-et írt ki, remélem lesz belőle valami.
Az amit legjobban nem értek, hogy mindenki azt mondta, hogy x-et nyomvatartva beindítani és amikor a felkiáltójel (igaz nekem a felkiáltójel egy fehér 3szögben volt és mellette egy robot állt) megjeleni nyomjak @-ot és akkor ott a recovery menü, de nekem ilyen soha nem jött elő... csak a háromszöges kép a robottal, vagy a nagy piros animált Motorola logo...szóval itt valami nagyon nem stimm...
-
Milestone2
nagyúr
Nekem gyanús a dolog, volt olyan amikor finished-et írt ki a végén és volt olyan, amikor -értelmezésem szerint- azt, hogy Most kézzel indítsd újra a telefont... (nem mintha máskor nem kézzel indítanám) szóval nem a kéz a lényeg, hanem hogy most én indítsam újra.
Bár mindegy, mert a Finished és a másik esetében is ugyanaz volt az eredmény, azaz a nagy semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kedvenc zene a mai napra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- XPEnology
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest