Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz M_AND_Ms #43944 üzenetére
Elvileg lifeproof a készülék...
Ha nálam is ennyitől beszakadna a kijelző, az tuti hogy utána úgy vágnám földhöz hogy ne legyen értelme lehajolni érte.
Sajnos a kollégánál nem szándékos kijelzőtörésről van szó, hanem egy elejtésről.
Mindenféle kioktatás nélkül kérlek mond el hogy miért szakadt be egy 1000000 helyen hirdetett víz, por, ütésálló készülék kijelzője!Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz Pistakiss #43949 üzenetére
Nyílván nem elpusztíthatatlanságról beszélünk, de alap dolognak tartanám. Ez így paradoxon....
Tegyük fel, van egy autód ami 300zal tud menni, és ezt a reklámba is feltüntetik. Aztán döngetsz 300zal, és az arcodba robban a szélvédő.
Ilyenkor mi van?
Nyílván nem elpusztíthatatlan telefont vettünk, de ennél szvsz többet kéne bírnia. :/Szerk: ami a szándékos falhoz vágást, szándékos kimosást is kibírja, az a Sonim. Ez eddig jó.
Viszont egy leejtést bírjon ki egy "lifeproof" telcsi.
Youtube-on Galaxy S2 pacekkal lefelé kibírta nem egy vidibe.
Most akkor mi is ez a Defy?[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
-
CrAzY88
aktív tag
Van aki normális hangnemben tud véleményt alkotni, van aki nem. Senkit nem oltogattam. Néhányan okosan érveltek, annak köszönöm!
Én csak csak az mondom ip67-en és mindenen kívül (beleértve hogy ennek 3,7-es kijelzője van), ne írjuk valamire hogy lifeproof, ha nem az. Akárhogy esik egy négyzet nanométerre eső energiával, ekkora kijelzővel. Ha nem érdemli meg, ne mondjuk rá. Tényleg jó hogy GG meg stb, de attól még nem az.
Kispolák megy 170-nel, nem mondjuk hogy sportautó.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
C.M.-ben hogy állítom a cpu szorzót, nem tudja valaki? (Asszem 7.1 ha jól adatot mondok )
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
válasz GALARDO #44011 üzenetére
Mennyire izzasztottad meg? Mennyit volt víz alatt? Statikus volt a nyomás?
Ha víz alá kerül, mindig megnyomkodom a zárókupakokat hogy tutira helyükön legyenek.. Eddig nem történt baj. Mondjuk lehet hogy csak szerencse.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogyan tudnám felpattintani a gyári blur lauchert? Van telepítője?
Nem szeretném újrahúzni a telót..Köszönöm
-
CrAzY88
aktív tag
Igen, ezt feldolgoztam, csak az a lényege a mondókámnak hogy telepíthetőt keresek, mert nem szeretnék újra romolni. De ha nincs más, nincs más választásom.
De erre még nem találtam/kaptam választ.Szerk: azt sem tudom hogy csak újra romolásnál lehet csak élesíteni, vagy elég csak bemásolni.
(+ most sajnos csak telón van netem, és nincs meg letöltve a romom)
[ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis probléma a Defy mikrofonjával. Visszaolvastam a fórumban, lényegében tudom hogy miért halk, viszont keresnék egy olyan programot ami esetleg felhangosítaná a mikrofon jeleit. Szerintetek van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest