- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
Milyen problémád van a CM7-tel?
Használod?
Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Beta1 óta használom, nekem már akkor is jó volt. 720p-t épp lesz@rom, gyári romon se megy, cm7-től miért kell ezt elvárni? Gps 30mp alatt fixál agps nélkül is. Nekem tökéletesen megfelel, gyorsaságban, stabilitásban ver minden eddigi froyot. Nem beszélve arról, hogy ha az android fejlesztések ilyen ütemben haladnának, mint ahogy a kis 19 éves Quarx dolgozik a cm7-tel, már nem a 2.2-t várnád, hanem 22.2-t. -
DeadMeat
nagyúr
Mert az.agps-en és a 720p felvételen kívül minden működik.Direkt kipróbáltam a gps-t is.Kb 1 perc alatt talál melóhelyen jelet.Néhány ezer tonna vas és fém pedig van körülötte.Az iránytűt azért meghüjíti
Nincs fc,nincs fagyás,ujraindulás.Wifi tartja a jelet,3g,kamere kékfog,tethering,rádió,kamera,videófelvétel működik.kb 2x olyan gyors,mint a 2.2 gyári.Az agps hiányzik egyedül.De a sima vevő is elég gyorsan talál jelet.Mivel kell kompromisszumot kötni itt?kano:kb 2 nap. 40-41.órában szok rinyálni a töltőért.Akkor még 15% az akku.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged