- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Lehet, nem tudom. De jól működik, az a lényeg, az adatforgalom számláló meg egy nagy pozitívum.
Nemsokára én is írok az első benyomásaimról egy kis összegzést. Mivel igencsak kezdő androidos vagyok (symbiant használtam eddig, de abba sem merültem bele túlságosan) egyvalami foglalkoztat még: egy jól működő navigáció a Defy-re. Olvastam a Motonav-ról, dícsérték is, de fogalmam sincs, működne-e a Defy-n, meg hogy kell egy ilyet telepíteni. Ha valakinek ezzel kapcsolatban már van/lesz tapasztalata, kérem írja meg (akár privátban is) Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- 3D nyomtatás
- Hyundai, Kia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gurulunk, WAZE?!
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- OLED TV topic
- OpenWRT topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest