- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Már lassan 4 éve van meg ez a készülék, és eléggé lomha, lehetne ezzel valamit csinálni?
Sevenrock 0117 van rajta. van esetleg olyan ROM amivel gyorsabban menne? -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok !
Egy rövid kérdés:
Ezt a telefont nem lehet szoftveresen kinyírni ugye? -
Atlantisz48
őstag
válasz
anonymus89 #27131 üzenetére
Oké, most megint megmértem, és 11-et hozott max, de amúgy már 3 éves ez a készülék, a tied újabb?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
anonymus89 #27129 üzenetére
A Huawei P7 hozza az 50 et wifi.n meg a laptop is, és állítólag ez a routernek a 250megás netet is bírnia kéne
Asus RT-N66U -
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
Ti mennyit mértek egy Speedtest.el, hogyha közvetlenül a router mellett álltok? Mert nálam 50 megás az internetünk, és kb 9 et mér, lehet azért mert ennyit bír a telefon?
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Erre van valakinek ötlete?
-
Atlantisz48
őstag
Szisztok valaki tudna mondani nekem JÓ CM7 -es romot ? ami nem a WR2.1.1 ?
Előre is köszönöm. -
Atlantisz48
őstag
Ezt valaki próbálta már ? [link]
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok, látom kezd újra élet lenni a topikban
Na mi újság a 4.4 -el?
-
Atlantisz48
őstag
Üdv aki mooke ost használ abból is a 4.x.x et az tudna küldeni egy linket? a legfrissebről vagy a legjobbról?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok, tudna valaki küldeni egy linket ahonna le tudom szedni a legfrisebb Skanky-romot ( vagy hát legalábbis a lejobbat amelyiket mindenki dícséri. ) ? Defy+ra kéne . ( Sajnos Skanky oldala nem megy így onanna nem lehet ) Előre is kösz.
-
Atlantisz48
őstag
Hoppá elírtam : skanky
-
Atlantisz48
őstag
Üdv mindenkinek, lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek melyik a jobb a MIUI 3.1.27 vagy a shanky romja azt hiszem a cm7-es vagy melyik mert arról is sokat hallottam, szerintetek melyik a jobb ?
-
Atlantisz48
őstag
Már megint frissítették az Antutu-t .......... ( Vélemény ? )
-
Atlantisz48
őstag
válasz
anonymus89 #25736 üzenetére
A romnak van akkora sebessége mint a sevenrock 0117-nek ?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
anonymus89 #25730 üzenetére
Nem de érdekesnek néz ki
-
Atlantisz48
őstag
válasz
tpeter77 #25649 üzenetére
Én is találkoztam már ezzel a jelenséggel és én mindegyik csel értékre +1 et raktam és ha megint jelentkezet a hiba akkor még egyszer és addig mig nem megy rendesen ( persze max 2,3 rakjál rá mert ha akkor is ujra indul akkor ott valami más probléma van a háttérben) Nekem ez megoldotta a problémát tegyél mindegyikre 1-2 plusz vselt és akkor elvileg mennie kell .
-
Atlantisz48
őstag
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok , érdekelne engem olyan rom ami 720p-be tud videózni és a kamerából kihozza a maximumot kép csinálásakor. Tehát sz ép képet csinál, esetleg valaki tud ilyet mondani ?? Ja és jól exponál kép készítésekor.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
meridaharcos #25124 üzenetére
Szerintem nem gond , de kérdezd meg Pete-21 -t , mert ő most azt használja.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
meridaharcos #25122 üzenetére
-
Atlantisz48
őstag
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok van valaki a Fórumban aki Gyári rootolt romot használ , és felvitte a telefon prociját? ( 1,1ghz , 1,2ghz) Ja és feltette a 720p .zipet és hibátlanul működik ?
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok . Mostanában semmi új rom nem jött ki ??
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Moleman #24826 üzenetére
Úgy hogy cm7-ben másfajta driver, van és ezért nem csinál olyan szép képet mint gyári rommal a telefon vagy egy cm10-es rommal. cm10-es romokba lehet olyan driver amivel tudsz szép képet. úgy értem hogyha rá zoom olsz nem pixeles és homályos . a cm7 nél meg többnyire előfordul ilyen . bár nem tudom hogy a WR-nél mi a helyzet mert már nem emlékszem hogy ott milyen volt a kamera. Minden esetre próbálj ki egy Wiui GB-s rommal csinálni egy képet és aztán egy Severock 01.17 el. és látszódni fog a különbség.
(Ezt a driveres dolgot az egyik fórum tag magyarázta el nekem . )
-
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Moleman #24814 üzenetére
Velem volt ilyen meglepő módon pont ma reggel
Zenét hallgattam a telefonról és egyszer csak újraindult , aztán ugyanezt csinálta youtube-nál , és akkor fogtam magam +1 vsel minden lépcsőre és teljesen megoldódott a probléma , de azt megjegyezném hogy nekem tényleg alacsony volt, és azért csinálta , azt hiszem 17 volt és 18 ra raktam . Bár hogy neki 20 nál is ezt csinálja hááááát........ ot valami nagyon nem stimmel.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
anonymus89 #24745 üzenetére
1, vagy 2 nap de attól függ mennyit használom.... van hogy csak netezek, vagy csak a számológépet használom rajta ,ha épp az kell, és a fényképezőt. .ennyi és a fényerő mindig maxon van.
Persze ha látom hogy merül és tudom hogy majd később kelleni fog akkor kevesebbet használom...
-
Atlantisz48
őstag
válasz
anonymus89 #24741 üzenetére
Így kevesebbet fog fogyasztani. BIZTOS. , Hogyha újraindulna akkor adjál hozzá minden Vsel értékhez+1-et.
Majd írd meg hogy lett -e változás, szerintem tovább fogja bírni az akksid.Clk1: 300
Clk2: 600
Clk3: 800
Clk4: 1000
Vsell: 18
Vsel2: 29
Vsel3: 39
Vsel4: 48 -
Atlantisz48
őstag
válasz
anonymus89 #24739 üzenetére
Mi a proci beállításod??
-
Atlantisz48
őstag
sziasztok valaki tudna dobni egy linket a sevenrock dolgokhoz ?? tehát ahol elérem a legfrissebet .
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok látom sokan le akarják cserélni sajnos a Defy+-t . Itt egy teló nem akarom én lecserélni de azért erről véleményt kérnék. [link]
-
Atlantisz48
őstag
Amúgy valaki elmondaná hogy miért a sevenrock 01.17 et dícsérik nagyon ?? nem azért mintha nem lenne jó , nekem is az van rajta és tényleg nagyon jó, de hiszen van újabb verziója is már akkor nem az kéne a legjobbnak lennie logikusan vagy valamit elrontott a fejlesztő??
-
Atlantisz48
őstag
Tudnál egy linket küldeni ?? gapps Benne van ??
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok most a Sevenrock 01.17 van a telómon és nagyon teszik meg minden csak a fejjel lefele kamerára valaki tud egy végleges megoldást?? csak mert eddig úgy müködött ha leállítottam a galériát .
-
Atlantisz48
őstag
A boot menuben 1200 mutat de AZ antutu.1000 ir.ki.teszt után ès a teszt utáni pontszam sem.változott tehãt 1000 van.
-
Atlantisz48
őstag
sziasztok gyàri rootolt ROM van a telomon ès ha 1200 ra állitom a procit ès rányomok a save re ,utána ugyanugy 1000 en megy , van valami megoldás ??
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #24419 üzenetére
Telepítettem,elindult,nagyon király, köszönöm
-
Atlantisz48
őstag
sziasztok volna egy kis probléma : formáztam ext3-ra ,wipe cache,data wipe dalvick cache és telepítettem a romot. elintítom és megáll a boot animációnál , wipe cache,data és ugyanez aztán újraraktam megint a romot és megint ez a jelenség. mi a tehendő?? ( ugye nem gyári rom
) ?? android 4.2.2 ről akartam átmenni 2.3.*-re
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok Ez olyan mint WR2.1.1 -nél a külön zip amit a rom mellé fel lehetett tenni ??
-
Atlantisz48
őstag
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok ezt a romot szeretném kipróbálni : MS2Ginger 5.0
Valaki esetleg tudna pár szót írni róla hogy milyen stabil , és már nincsen test fázisban??
ja és hogy hogyan kell telepiteni .
vagy esetleg így kell ha jól gondolom :
wipe cache/data
install zip from sdcard
wipe cache
wipe dalvick cacheElőre is köszönöm
-
Atlantisz48
őstag
válasz
korobi #24365 üzenetére
Üdv.
Ha te erre gondolsz akkor ajánlom hogy ne tedd fel szép és gyors meg minden ,de lefagy.... elég sokszór hogyha egy nagyobb teljesíítmény igényű játékot elindítasz akkor lefagy , vagy elindítja. ha ki akarsz az app-ból lépni .... arról már nem is beszélek. a lényeg ne tedd fel , a legújabbat, az eggyel régebbi viszon nem csinálta ezt.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Moleman #24335 üzenetére
Nekem az első szempont amiért tetszik ez a rom mert jó képeket készít és ez a cm7 romoknál hát... nem mondható el , te tudsz mégis ilyet?? a lehetne én is inkább cm7 használnék de ott van megint a camera, olyan ro kéne ami olyan képet csinál mint a gyári , a gyárin kívűl
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok Most ez a rendszer van a telefonomon LINK
Nagyon teszik gyors ... bár ha ha ki tudnék kapcsolni pár animációt akkor még gyorsabb lenne. A lényeg: stabil jó fogyasztás szép képeket csinál , és jól videózik , bár a mikrofon recsegett amikor a tűzoltó felvonulást vettem fel bár lehet azért mert kicsit hangos volt1200/60 mhz/vsel fut a rendszer alapból , jól teljesít ,de hogyha nagy teljesítmény igényű programot elindítok akkor eléggé melegszik a telefon a sok gondolkodástól.
Az Antutu 3600-3680 pont körül van .
Ha van aki használja ezt a rendszer és tudna pár infót adni hogy hol lehet kikapcsolni az információkat azt megköszönném.
És volna egy kis probléma amire ma találtam rá , lehet hogy simán csak másképp kéne beállítani de engem zavart. Nincsen olyan hogy hangbevitel tehát nem tudok hangalapján mondjuk sms-t írni vagy az Asistant programot használni ugyanis amikor a mikrofon ikonra kattintok semmi nem történik , a swiftkey app-nál se. ha valaki tud erre megoldást ,ne titkolja el
Összességében ennyi .
Grat a fejlesztőnek
Üdv: Zoli -
Atlantisz48
őstag
válasz
karcsika98 #24239 üzenetére
Szerintem az lesz hogy visszarakom az eggyel régebbit mert az ha jól emlékszem nem fagyott le , a cm7 kamerávan és akkor még türhető képeket is csinál
-
Atlantisz48
őstag
tudok olyan rom ot mondani amiben megvan hackelve a googleplay? ? tudom hogy átkell írni valamit a build.prop fájlba ...... már sokat próbáltam de nem jártam sikerrel. tudom hogy a miui rom ilyen de abba a legujabb verzio sokszór lefagy. van esetleg ilyen rom másfajta ami tudja ezt ès stabill?
-
Atlantisz48
őstag
Tudtok esetleg olyan romot ami hasonló a miuihoz és megvan "hackelve" a google play hogy kb mindent mutasson?? Még azt is ami "állítólag " nem menne a DEFy+ on?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest