- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hát igen, ha így nézzük, akkor persze. de mondjuk nincsenek jelenleg olyan jó helyzetben, hogy sok fejlesztést finanszírozzanak szerintem. meg a másik, hogy mennyire kicsi volt ez a keynote, az félelmetes. az online közvetítés alapján leglaább is. már akkor nem volt elég a sávszélességük, amikor kb 1500 user nézte élőben, illetve egy kis művelődési ház méretű teremben pár ember beszélgetett a mobilozásról.
de lehet, hogy azért nem vagyok kiakadva, mert én nagyjából pont ezt vártam, és így nincs miben csalódni.AS: ha megnézed a wimo telefonokat, akkor ott sincs nagy eltérés. kicsit a GUI-k mások, de alapvetően minden telefon ugyanazt tudja. szerintem minden elterjedő platformnak ez a sorsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest