- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
f.i.s.h.
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy a fórumokon olvasom, sajnos sok Moto Z-nel tapasztalhato extrém battery drop egyik pillanatról a másikra. Akar hirtelen kikapcsolás is. Utóbbi főleg a fényképező használatakor jött elő nálam, bőven 30%-os töltöttség fölött. Júniusban lesz a telefon 2 éves, szóval ez elég bosszantó. A 2011-ben vásárolt Defy-ban meg az eredeti akku van - bár már nincs napi használatban, ez szerintem sokmindent elmond.
Az imént 100 %-ra feltöltöttem, majd gondoltam, újraindítom. Ujraindulas után 100 %-rol 67 %-ra esett vissza a töltöttség, ami biztos, hogy fals adat, mivel kb 20 perce folyamatos netezés és YouTube mellett még mindig 67 %-ot mutat...
Van tippetek, amivel javíthatok az aktuális helyzeten? Egyre többször tapasztalok hirtelen töltöttség esést és kikapcsolása. Utóbbi baromi dühítő, mert töltő vagy akku mód nélkül nem éled fel a készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest