- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1502 üzenetére
Garanciális volt még, Telekomtól, részletre lett véve. Egy levelet kaptam vissza a futártól, abban volt a csereutalvány. Telekom már nem forgalmazza, így bepróbálkoztak, hogy mire tudom cserélni, de egyik sem tetszett, meg ugye ott vannak a modok, amiket használni szeretnék (Hasselblad, projektor, JBL, akksi modul).
Így kértem a Telekomtól, hogy fizessék vissza a befizetett összeget, állítsák vissza az előfizetésemet megint alapra, vagyis hűségidő nélkülivé.
Meg is tetták,ott helyben és azonnal, kp-ban (!!) visszafizették a befizetett részleteket (pedig utalni szokták 30 napon belül), és így elmentem az Euronicsba és vettem 69900-ert egy Playt.
Így végül számomra teljesen rendben zajlott a dolog, de rizikós, hogy garanciaidőben nem fognak javítani Motorola telefonokat (legalábbis Magyarországon), de lehet, hogy ebben tévedek, ha van valakinek tapasztalata, akkor ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmgyűjtés
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bloodborne (PS4)
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest