- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkito
tag
Remélem ebbe is lesz Kratos vagy valami bónusz PS-es szereplő.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Én meg azt hittem majd kapom az oltást, hogy már milyen régi videó

Végre elértem a célom, és nevettetek egy jót
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Döglött Róka
veterán
-
.LnB
titán
És olyan mint ha balra vittem volna végig a Mario-t
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Úristen, ez a videó.

-
Sirandrish
legenda
Ráadásul a Tekken 3ban neki volt az egyik legjobb endingje!

Xerxész Az még a jövő zenéje...de van egy sanda gyanúm hogy azok között is lesz 1-2 "fárasztó"

-
oriic
HÁZIGAZDA
Jajj.
Ez valódi karakter volt, most nézem.
Király. -
Xerxész
őstag
Ne bosszankodj, Szőr Névrokon.

Inkább reménykedjünk, hogy a karakterek maradék 2 vagy legalább 1 kivégzése normális lesz...meg hogy az az egy hülyelity az a Brutality lesz, mert annak még értelme is lenne.Azon agyalok, hogy Scorpionnak a csáklyával való fejletépése vajon Stage kivégzés lesz, vagy neki az a 3. kivégzés variánsa. A fa a Stage Fatality mellett szól, viszont a kard meg rendes kivégzésre utal, mert Scorpionnál ugye választható lesz ez a fajta küzdelmi mód is.
-
Lomha 8V
addikt
-
.LnB
titán
-
Lomha 8V
addikt
-
.LnB
titán
Még nem ismersz, én vagyok itt a helyihülye

-
Döglött Róka
veterán
-
.LnB
titán
Nem feltétlen.
-
Döglött Róka
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
.LnB
titán
Teljesen feleslegesen húzod fel magad, nézd meg nincs egy hónapja, hogy regisztrált. Szerinted nem direkt csinálja? Öszpontosítsd az energiád értelmesebb emberekre. Gyere beszélgessünk...
Jó mondjuk én nem szeretem ezeket a bunyós gameket 
-
Döglött Róka
veterán
De ha egyszer vilag eleteben ilyen volt a franchise, miert akarsz mast belelatni?

Najo, ez nem teljesen igaz, A Deception utan probaltak komolyabb iranyba menni, rendre bukta is lett.
-
Sirandrish
legenda
Te figyelj már!
Mi lenne ha elfogadnád hogy nem mindenki úgy gondolkodik ahogy te, és nem próbálnál mindenki meggyőzni arról hogy rosszul gondolja? Már kezd kicsit uncsi lenni hogy bárki bármi "rosszat" mer mondani, de ott termesz és megmagyarázod hogy "20éve így van", "az MK az mindig ilyen volt", etc etc.
Az hogy te életed végéig ellennél ugyan azzal a gagyi megvalósítással, az nem jelenti azt hogy másnak is ennyi kell a boldogsághoz.Félreértés ne essék...semmi gondom nincs azzal hogy nagy rajongó vagy..vannak még rajtad kívül néhány millióan és ez így van jól. De az már gond hogy szerinted, aki nem úgy gondolkodik ahogy te az "nem érti az MK-t"..
-
Döglött Róka
veterán
Ahogy majdnem az osszes special move

-
Sirandrish
legenda
Eddig is inkább kivégzésnek illetek be csak nem beszéltünk róla eddig.
-
Döglött Róka
veterán
-
sad_Vamp
őstag
Imádom a mortalt, a bemutattott fatality-kel nincs is bajom. A rágós dolog szerintem direkt poén, látszik, hogy Cassie örökölt apja habitusából.
Viszont, az X-ray-ek szerintem is el vannak túlozva, némelyik sokkal brutálisabb és elméletben jóval komolyabb sérüléseket okoz mint az előző részben, ahogy valaki már irta, simán elmennének kivégzéseknek is. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
atike
nagyúr
Sajna már nem elérhető a videó...

-
Xerxész
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Döglött Róka
veterán
-
Xerxész
őstag
Szerintem is, mert sok embert kirúgnék, az tuti.

Viszont nagyon megráznám a kezét annak, aki kitalálta az alábbi kivégzéseket:
Scorpion: Netherrealm Gates
Nightwolf: Ascension
Raiden: Transplant
Cyrax: Nothing but Net
Sektor: mindkét MK9 kivégzése
Sub-Zero: Spinal SmashHogy csak a legjobbakat említsem...
-
kona005
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm, nem tetszik. Alig van vér, és csak így lecsapja az arcát?

-
Csapoati
nagyúr
Szerintem ez óriási, de lehet, hogy morbid a humorom.

-
1tom
aktív tag
Durva kivégzés

-
gianni85
veterán
ez szerintem is gáz már
-
Döglött Róka
veterán
"Szerintem az a csacsiság amikor szó nélkül lenyelünk mindent amit elénk tesznek és még meg is magyarázzuk magunknak hogy az miért jó!" - Nem nyeljuk le szo nelkul, en az MK parodia mivoltat imadtam mindig is, ha nem lennenek a keptelenebbnel keptelenebb blod mozdulatok beallhatna a Tekken,SF,VF egykaptafa soraba.
-
Sirandrish
legenda
Ha olvastad volna amit a topik elején írtam akkor láthatnád hogy a röntgen a másik dolog amit baromságnak tartok. Vagyis az ötlet jó, csak én nem így raktam volna a játékba.
Csacsiság? Nem! Vélemény! Szerintem az a csacsiság amikor szó nélkül lenyelünk mindent amit elénk tesznek és még meg is magyarázzuk magunknak hogy az miért jó!

nem veszek 360at mert már volt, és mostanság amúgy sincs időm játszani...1-2 android gamma tableten még belefér aztán annyi.
Mindenesetre részemről a témát lezártam...amit akartam már úgy is elmondtam

-
Döglött Róka
veterán
Megjelenites? Az hol realis? Azert mert van neha rontgen?
Feldolgoztam a velemenyed, csak egyszeruen csacsisag, mert az egeszet rossz oldalrol kozelited meg.

Vegyel egy 360-at, ma mar fillerekert lehet kapni, es lesz fight night-od. Verekedos jatek amugy sem valo PC-re.
-
Sirandrish
legenda
Eeeeejjj..a megjelenítésről beszélek.
Hogy lenne reális a fagyasztóember és társai?Mindegy...elmondtam a véleményem, amit látom te nem tudsz feldolgozni szóval erről ennyit

Egyébként ha lenne PC-re FIght Night a seggemet a földhöz verném örömömben

-
Döglött Róka
veterán
Ha mar suletlenseg - Baraka pengei joval hosszabbak mint az alkarja, rohadtul nem a realitas fele mentek mar akkor sem
A kivegzesei meg eleve nonszenszek, foleg a masodik. -
Döglött Róka
veterán
A 80-as evek halalos tornas akciofilmjeit. Az elso karakteruk Johnny Cage volt, a Van Damme-tol lopott spargas tokonveressel.
"Szerintem egy reális MK-ba ami felé elindult az utolsó résszel, nem fér bele ez a sok sületlenség. A 90es években még elment..." - Realis MK??? Ne rohogtess, semmi koze hozza. A 9. epizod egy az egyben az elso 3 resz uj kontosben, ezert utott akkorat.
Ha realitast varsz, akkor ott az UFC vagy a Fight Night, de az MK soha nem volt realis.
-
Sirandrish
legenda
Mit parodizál az MK?

Nem hiszem hogy 200as IQ kellene ahhoz hogy el tudjam/tudja dönteni hogy amit lát az neki poén, vagy gagyi. Az hogy neked mindegy, mert te így imádod meg így a fasza, az egy dolog. Attól még ott a másik tábor akinek ez gagyi. Fogadd el, és ne próbáld már megmagyarázni nekem hogy márpedig ezt így kell szeretni.
Szerintem egy reális MK-ba ami felé elindult az utolsó résszel, nem fér bele ez a sok sületlenség. A 90es években még elment...
De hozzáteszem, SZERINTEM!Xerxész A kreativitás elfogyott az arclevágásos agygurulásnál

-
Döglött Róka
veterán
-
Xerxész
őstag
Hát igen, egy Babality-t sem használtam soha. Rohadtul nem illik bele szerintem. Se a Friendship.
-
Döglött Róka
veterán
-
Xerxész
őstag
Cassienél egyébként az is szúrja a szemem, hogy gyakorlatilag egy szimpla fejlövés csak a kivégzés. Ennyi? Csak ennyire futotta? Oké, hogy ember, nincsenek olyan extra képességei, de akkor is...hol itt a kreativitás?
Nem veszik a fáradtságot vagy tényleg ennyire ötlettelen, hozzá nem értő fejlesztőket alkazmnak, hogy csak ennyire futja egyes karaktereknél.
Az ellenoldal sem marad persze, mert vannak ötletes, kifejezetten tetszetős kivégzések is...most főleg az MK9-re gondolok. De azt nem értem, hogy miért nem lehet az összes karakternél így. Miért kell elhülyülni, elidiótáskodni? Véres játék...akkor ne legyen benne humor.
Filmeknél is a falra tudok mászni a horrorvígjátékoktól... Kb. a szezon keverése a fazonnal...

(#23) Döglött Róka
Elég baj az, ha ő hagyja jóvá. -
Döglött Róka
veterán
Szerintem nem, en mar latom magam elott haveromat ahogy visit hogy: na milyen kicsuszott aggyal az elet kisktsg??!?!?!?
Ez pont ugyanolyan marhasag mint a harmadik reszben a ~30 vegtag repul szet robbanaskor.
-
Sirandrish
legenda
"A designerek mindig is egyensulyoztak a brutalitas es a humor kozott."
De most elvesztették az egyensúlyt

-
Döglött Róka
veterán
En is erzem a gagyit rajta es azt is hogy szandekos. A designerek mindig is egyensulyoztak a brutalitas es a humor kozott.
Xerxész: A kivegzeseket maga Ed Boon hagyja jova.
-
Sirandrish
legenda
Hát az MK4ben mindenkinek olyan volt az árnyéka mintha Mukojin lett volna a Tekkenből

Xerxész Hát tény, hogy van 1-2 agyament ötlet aminek szerintem sincs helye egy ilyen játékban.
Legyen durva, legyen brutális mint eddig is, de ne legyen már eltúlozva. Végre elérték azt a szintet amikor már mindent megcsinálhatnának és akkor ilyen ötletek a nyerők hogy a golyó ütötte lyukon keresztül felfúvódik a rágó? Ha ezek maradtak, miket dobhattak ki?
Vagy az első 10 maradt aztán annyi? -
oriic
HÁZIGAZDA
"MK4ben amúgy is mindenki a Mokujin árnyékokon röhögött
"A min?

-
Xerxész
őstag
Nem vagy egyedül vele.
Van jópár olyan kivégzés, amit - ha kreatív igazgató lennék - úgy vágnák ki a játékból annak kitalálójával együtt, hogy ihaj.
-
Sirandrish
legenda
Akkor most telt meg nálam a gagyiságoknak fenntartott vödör

Ez a videó nagyon állat

Amúgy nem profibb..pont ezaz..akkor még nem volt a játék ilyen szép és így kevésbé volt (számomra) zavaró. Mellesleg az MK4ben amúgy is mindenki a Mokujin árnyékokon röhögött
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Xerxész Hja amikor felfújódik a rágó? Nah igen..
Egyébként akármennyire is védik, ahogy látom nem vagyok egyedül a gagyi érzettel.. -
Xerxész
őstag
Egyetértek veled.
Kitalálnak egyre hülyébb kivégzéseket, ahelyett hogy - ha már ennyire véres és elvileg komoly - a karakterhez illő komolyan vehető kivégézést csinálnának. Másik ilyen Cassie Cage rágós kivézése...
(#17) Döglött Róka
Quan Chi esete ugyanilyen idióta. Vagy az MK9-es Shang Tsung bohócos kivégzése.
Csinálnak egy marha jó karaktert, egy mágust, és akkor egy ennyire ötlettelen, hülye kivégzést találnak ki neki. -
Döglött Róka
veterán
Dehat az MK mindig is ilyen volt.
Gagyi, ettol vicces. Quan Chi labletepos agyonveros kivegzese mennyivel profibb? -
Sirandrish
legenda
Szerintem neked meg el kéne olvasnod amit írtam.

Igen...ez is durva(volt), de messze nem volt olyan reális hogy csodáljam vagy zavarjon hogy gagyi. Örültem hogy volt olyan oszt annyi. De ez az arclevágós agygurulós fatality akkor is gagyi. Ha neked bejön akkor hajrá, számomra kb ilyen!

Mellesleg az MK2re ment el az összes pénzem anno, majd az MK Trilogy-ra..aztán az MK4el elnyűztünk egy laptopot a nagybratyóval. PS2-n is játszottam az Armageddonnal, a DA-al és persze a legutóbbi MK-ban is van néhány órám, szóval nem most ismerkedem a sorozattal.
-
falijja
őstag
Kb az összes rész ugyan ilyen...szerintem neked nem a mortalos cikkek között kéne keresgélned...

-
Sirandrish
legenda
-
xtremez
aktív tag
Ez már döfi

-
oriic
HÁZIGAZDA
Téged zavar, engem nem.

(#14) Sirandrish
Ezen nem veszünk össze.
-
.LnB
titán
A héten az emberek kimondottan érzékenyek ezekre a dolgokra. Minden topicba olyan hülyeségeken akadnak fel, hogy nem hiszem el.

Nem olvastam azt a sort, hogy csak erős idegzetűeknek, most nem fogok tudni elaludni
Kell néznem egy kis Call of Duty édi bédi kutyust, hogy helyreálljon a lelki békém. 
-
Sirandrish
legenda
Persze mert akkor igen csak messze volt a realitástól, ami az ábrázolást illeti.
Így viszont már gagyi..legalábbis nekem.
Az X-Rayt sem értettem már az előző részben sem...bemutatja röntgen mellett hogy töröd ki a nyakát, majd térdeled ketté a gerincét, aztán jön rád mintha misem történt volna..inkább kivégzésnek kellett volna megcsinálni, mert így semmi értelme.A játék szuper, és ez is biztosan kegyetlen jó lesz, de valahogy ezeket a dolgokat én már nem nézem el. Ennyi fantáziával (mert az van nekik) sokkal korrektebb dolgokat is ki lehetne hozni.
BE4GLE Neked is szól a hsz eleje. Nem mindegy a megjelenés.
-
BE4GLE
senior tag
Szerintem az MK széria a kezdetek óta ilyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA

Játék és kész, régen senki nem visitozott hogy a Mortal 2-ben a felrobbanó testekből két szív meg két tüdő esett ki.

-
SP!T
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Miért a valóságban mi történne szerinted?

-
Sirandrish
legenda
Csak én érzem hogy kezd átmenni gagyiba?

Legyen brutális, én is azt várom, de hogy levágja az arcát aztán kigurul az agya a fejéből...gyerekeeek... -
oriic
HÁZIGAZDA
Kotal-nak még mindig nem tudom miért Kahn lett a másik neve, igy mindenki Shao-Khan rokonaként fogja mondani.
-
Zsoo80
tag
ez azért eléggé jónak igérkezik!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kell néznem egy kis Call of Duty édi bédi kutyust, hogy helyreálljon a lelki békém.