- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Mokónak nem erre kell. Nekem nem állt elő ilyen élethelyzet, én már 2009-ben váltottam képcsövesről, közvetlenül DVI bemenetes monitorra. Akkor volt 10k HUF munkahelyi selejtről. Az a generáció most a konténeres kiszerelés kb.
1280x1024-es monitorom van csak D-SUB only, azok tutira nem érnek meg ilyen befektetést, de eddigi pályafutásom során nem láttam egy kiemelkedőt se, egyszerű olcsó TN monitorok mindenütt.
Ezen is van már DVI.Nem győztél meg, hogy ez megérné. Te mihez vetted az átalakítót egyébként?
Ami most van Mokónak azt én rühellem, pont a digitális bemeneten spóroltak (csak nyomott áron venném meg emiatt). Legalább az övé LED háttérvilágítású és fullHD, nem egy 1366-os gagyiság. De mivel a fő gépére kötné és köztudottan játszik, én nem erőltetném az átalakítót.
Kész vicc, hogy egy 2007-es HannsG akármin már van DVI és D-SUB egyszerre, egy fullHD-n meg nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest