- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Szóval egy monitor árának harmadáért/negyedéért vennél valamit, ami kitolja a régi, már 10 éve elavult monitor használati idejét még jobban. Oké, értem én.
Már egy 2002-2003-as VGA-n is kb alapfelszereltség a DVIEgyébként mivel játszol? Cuccaid alapján valószínűleg nem csak netezel. Nekem más a tapasztalatom, kompetitíven tolom és az input laghoz nem hozzászokni kell, hanem eltakarítani. Pénzszűke miatt a monitor a gyenge pontom nekem, de még a billentyűt is le kellett cserélnem, mikor az új gépen nem volt PS/2, mert játszhatatlan volt átalakítóval. Amit a legtöbb ember észre se venne gondolom, csak az izommemória beköszönt.
Ja igen, még valami. Szívesen látnék egy response time tesztet tőled CRT monitor vs átalakító témában, nyilván egy másik gépen akkor már. Mert az előző fotelhuszár csak hadovált meg használhatatlan kameralóbálós videóval vakított hogy jólvanazúgy, ráadásul a monitora egy TV és még a színeket is rendbe tette neki az átalakító, tehát erősen élek a gyanúval hogy csak az lett rossz, ami lehet.
(#19) SlayerPrince: Xboxhoz nem értek, de a HDMI és a DVI-D képjele ugyanaz, egy ezres kisker áron az adapter, nekem is van. Neki digitálisról analóggá kell konvertálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest