Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Áááá, pont ilyen SP házban volt az Athlonos konfigom amivel anno betaláltalak. A Xeonos kalandok miatt meg ég a pofám, azóta nem volt időm videózni, de ígérem bepótolom.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Zicokuka
senior tag
Jó kis 2,0-es willmatem mai napig megvan Az első P4-eket azért egy jó kis Tua elpáholta,de ennyit simán megért.
-
-
Micsoda kombináció.
Willamette P4-ből úgy tudom nincs sok, főleg hogy ez 478, nem pedig a Rambus RAM-os 423. Na meg a Willamette az retek bénára sikerült, mivel az elején 1.5 GHz volt a plafon, s nem volt konkurencia az AMD akkori termékeinek.
A Radeon 7500 számomra asztaliban kuriózum, eddig csak régi notikban láttam ilyet, gondolom akkoriban még az Intel IGP-k nem voltak annyira népszerűek.
A SiS chipsettel kapcsolatban vannak jó élményeim. Nekem anno egy K7S6A alaplapban tett szolgálatot egy ilyen márkájú chipset, nem tudott sokat, de működött, s hát 12 évesen, első saját zsebpénzből vett gép alapjának tökéletes volt.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung TAB A7 LITE 32GB/3GB (SM-T225) 8,7" kártyafüggetlen tablet
- Xbox 360 Játékok
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- PS5 Slim Digital - 21 hó garancia
- 2 db Dell 21,5" LED, Full HD, 5ms, VGA, DVI + HDMI, Kecskemét
- PS4 Slim 3 kontroller és 3 játék
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással