Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eject gomb :
DVD szétcsavaroz, előlep levesz, tető levesz, alja levesz.
Alul a nyákon a kapcsoló lábaira 2 vezeték ráforraszt, vékony dróttal a megfelelő helyre elhúz, ott kapcsolóra ráforraszt. Kapcsoló genyapisztollyal a helyére heftel, ha enm maradna meg máshogy
.Nem kell vigyázni semmire, mert a kapcsoló csak a 2 lábát zárja össze. Ha vékony drótot forrasztasz rá, akkor még ki is fér az előlap alatt. A DVD alja és a nyák közé viszont (a kapcsoló lábai alá) forrasztás urán kötelező valami szigetelés (szigetelőszalag, papír).
Én így vezettem ki a kocsiba épített CD lejátszó (LG 52x-es :-) ) 2 gombját a műszerfalra. 4 vékony tyúkbél a CD gombjaira forrasztva, ezek a műszerfal mögött elhúzva, kormány mllé kigányolva egy vakkapcsolóra. Kormányról vezérlehető CD játszó, röhög rajta mindenki.
Mostanában úgyis elharapódzott itt a Logout-on gányolás, megírom majd jól :-D -
tomcs
őstag
pedig pont itt van a logouton, lattam rola par cikket is, sajna nem emlekszem hogy ki csinalta. mondjuk szepen meg van csinalva, ott is egy sony volt az aldozat, a zalman huto otletet meg onnan loptam, vegulis egy nagysagrenddel halkabb mint a gyari, raadasul meg bele is fer
nekem az volt a fo nyug, hogy az egesz cucc kb 7 centi magas volt belulrol, gondolkoztam en is videon, de igy konnyebb volt hazat szerezni, hetekig bujtam miatta a vaterat, meg alkudoztam napokig egy "15k alatt nem adom a total doglott philips dvd irot" idiotaval, aztan meg jott ez 3 vagy 4k-ert, azonnal hoztam is el.egyebkent ekkora tap neked beleferne? ilyesmit utoljara az albacompnal lattam, bar fene tudja, csak nehany volt nekik, en eleg regen vettem mar, persze direkt erre a celra.
-
Frankó a cumó, gratula :-)

Tápot a pc-bazárból v. bontóból tudsz rendelni, bár azok a kis 110W-os DELL-ek nem bírják el ezt a gépet. Esetleg egy plusz laptop táp mellé, 12V-os, az elvinné a winyókat külön.
Amúgy biztos lehet kapni vmi bontóban HP/Compaq/Fujitsu mini P4-es gépek tpáját, az elbírná.
A szivacsos megoldás tuti az alaplap alatt, korábbi gépben én is ilyet csináltam :-)
Amúgy meg kapcsolót a resetnek bármilyen elektronikai boltban kapsz egy huszasért. Bár az elég drága belőle :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mesterséges intelligencia topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen NAS-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
nekem az volt a fo nyug, hogy az egesz cucc kb 7 centi magas volt belulrol, gondolkoztam en is videon, de igy konnyebb volt hazat szerezni, hetekig bujtam miatta a vaterat, meg alkudoztam napokig egy "15k alatt nem adom a total doglott philips dvd irot" idiotaval, aztan meg jott ez 3 vagy 4k-ert, azonnal hoztam is el.
Nem hangosak a ventik?