- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Javítottam egy DIVX-es DVD olvasót,, amiben kiderült, normál IDE-s drive volt... Normál IDE csatival...
Úgy is szólt a megállapodás a tulajjal hogy ha javítható akkor oldajm meg, ha nem akkor a drive az enyém (haver volt tehát nem b*tam át). Akkoriban még a gépemben DVD olvasó sem volt, nem hogy író...Aztán javítható volt, mert csak a 220 szokásos két szűrőkondia halt el benne. Csere, oszt' ment tovább.
-
Hűteni kell.
Szilikongumival valami fémfelülethez átvinni a hőt (én a laposomban a szintén 55fok körül fej eldobálós winyó + a billentyűzet fém alja közé tettem szilikongumit, és egész jól leesett a hőmérséklete.Na meg ha rendes gépben van akkor egy régi chipset hűtőt egész jól fel lehet heftelni a winyó melegedős részére, vagy akár egy procihűtőt. Ha jó helyre teszed akkor elhűti az. Vagy ventit neki, de az egy HTPC-ben nem túl jó ötlet.
-
Igen, már felmerült bennem hogy megírom.
7végén csinálok pár képet, és megírom. Csak szétszedni nem fogom a cumót, mert elég volt összerakni is :-D 1 hétvégém ráment az autórádió átalakítására + a CD-ROM beszerelésére.Hát, nem csak táp + hang rádugás volt, mert kellett stabilizált +12 és +5V a CD-nek (ez nem olyan ami csak 12-ről is elmegy) meg a hang se a fejhallgatóerősítőről van levéve. A CD része nem is volt nehéz, inkább a rádió.
-
-
válasz
Thunderzolee #19 üzenetére
Ne C2D-ben gondolkodj, hanem pl. VIA EPIA alaplapban. Ugyan nem olyan hasznos mint egy C2D, de poénnak nem semmi :-D
Különben is BŐRÖNDBOOK lett volna :-D :-D
-
-
-
Eject gomb :
DVD szétcsavaroz, előlep levesz, tető levesz, alja levesz.
Alul a nyákon a kapcsoló lábaira 2 vezeték ráforraszt, vékony dróttal a megfelelő helyre elhúz, ott kapcsolóra ráforraszt. Kapcsoló genyapisztollyal a helyére heftel, ha enm maradna meg máshogy.
Nem kell vigyázni semmire, mert a kapcsoló csak a 2 lábát zárja össze. Ha vékony drótot forrasztasz rá, akkor még ki is fér az előlap alatt. A DVD alja és a nyák közé viszont (a kapcsoló lábai alá) forrasztás urán kötelező valami szigetelés (szigetelőszalag, papír).
Én így vezettem ki a kocsiba épített CD lejátszó (LG 52x-es :-) ) 2 gombját a műszerfalra. 4 vékony tyúkbél a CD gombjaira forrasztva, ezek a műszerfal mögött elhúzva, kormány mllé kigányolva egy vakkapcsolóra. Kormányról vezérlehető CD játszó, röhög rajta mindenki.
Mostanában úgyis elharapódzott itt a Logout-on gányolás, megírom majd jól :-D -
Frankó a cumó, gratula :-)
Tápot a pc-bazárból v. bontóból tudsz rendelni, bár azok a kis 110W-os DELL-ek nem bírják el ezt a gépet. Esetleg egy plusz laptop táp mellé, 12V-os, az elvinné a winyókat külön.
Amúgy biztos lehet kapni vmi bontóban HP/Compaq/Fujitsu mini P4-es gépek tpáját, az elbírná.
A szivacsos megoldás tuti az alaplap alatt, korábbi gépben én is ilyet csináltam :-)
Amúgy meg kapcsolót a resetnek bármilyen elektronikai boltban kapsz egy huszasért. Bár az elég drága belőle :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- iPhone topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 10
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest