Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz Macilaci457 #19 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert az enyémen, pl oldalt van a csatlakozó és elég hülyén fest ene ebben az álványban ami az alul csatis telókhoz van.
A telóm W380i"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
daninet
veterán
én a sima walkman fülessel dugtam be..ugyan az minusz a távirányító... de a hangja sztm mindnek rossz..egy flac cd-ről milliószor szebben szól..itt meg hozzájön a telefon tényezője is az mp3 mellé..
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Enton
addikt
Milyen készülékekkel kompatibilis a távrántója?
Vagy teljesen mindegy csak walkman softwert találjon a telón?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
bendzso
senior tag
Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy HBH-DS220 sztereó bluetooth fülest, és mivel középen ketté lehet szedni, ezért bele lehet dugni bármilyen 3,5 jack-et, szóval így kötöm össze a hifivel, és így a teló nincs összekötve a hifivel. Na nem rontom az üzletet.
-
Azoknak tényleg jó lehet, akik telefonról hallgatnak zenét. Ötletes kis kütyü, köszi a tesztet!
-
őstag
Nem rossz ötlet, bár az új SE Walkman mobiloknak oldalt van a csatlakozójuk...
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz Macilaci457 #1 üzenetére
Aki szeretné megkapni a tesztpéldányt, írjon nekem privátban, vagy keresse az apróhirdetések között.
Mennyi lenne?
Üdv
Oda mentem, ahol vagyok!
-
BloodRay
veterán
Érdekes kis készülék. Ára baráti?
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Macilaci457
őstag
-
jaja1981
addikt
válasz Macilaci457 #3 üzenetére
És milyen a hangminőség?
Az MP3 már alapból megöli a HIFI élményt, és itt meg a dekódolást a telefon végzi, ami nem tudom mennyire alkalmas ilyen feladatokra.
Egész más minőség kell a buszon a fülesben, meg otthon a csöndben egy HIFI készüléken.
Próba nem volt? -
Macilaci457
őstag
-
nrgia
őstag
Pofás darab... amennyi látszik a képekből.
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Macilaci457
őstag
Aki szeretné megkapni a tesztpéldányt, írjon nekem privátban, vagy keresse az apróhirdetések között.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Iqos cigaretta
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro Max fólia
- MSI B360 Gaming Pro Carbon alaplap eladó!
- Xilence M705D processzor toronyhűtő,dupla ventivel,2 hónapos,dobozában,MINDEN foglalatra!
- Canon EOS 4000D + Canon EFS 18-55mm + Canon EF 55-200m USM + Canon EF 75-300mm + 32GB Extreme Pro
- Gondolkozol bankváltáson? A K&H banknál akár 50.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest