- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Értem. Azért arra vigyázz, nehogy átlendülj az érzelmi sivárságba.
-
Vakegérke
félisten
Csuda tudja. Megfosztod magad, és persze a lányt is egy reményteljes kapcsolattól, holott tálcán kínálta. És miért? Mert előre eldöntötted anélkül, hogy ismernéd a végkifejletet.
Halkan kérdem: félsz egy új kapcsolattól? -
E.Kaufmann
veterán
Igazad van, emberi kapcsolat, de amikor már túl sokszor hallom, hogy legyünk csak barátok, elővennék valami tömegpusztító vagy legalább tömegoszlató eszközt és elküldeném nagyon melegebb éghajlatokra.
Legyen a barátja a Medvesajt.
Engem jobban zavar, ha férfiként számításba se jöhetek, mint egy munkahelyi viszony. -
elektrotank
aktív tag
Ebben egy percet sem kételkedtem!

-
petipetya
nagyúr
Elolvastam a szúnyoglányos bejegyzéseket, köszönet értük.

-
E.Kaufmann
veterán
Hát pedig, ha a munkád a fontosabb, akkor biza ő a kevés
-
Vakegérke
félisten
Te már döntöttél, ez idáig rendben van. De mi van akkor, ha a kolléganőd érezteti, hogy vonzódik hozzád, esetleg ezt meg is mondja neked?
-
E.Kaufmann
veterán
Én sosem értettem, minek barátkozni egy csajjal, akitől nem akarunk semmit. Persze, lehet ez csak az én hülyeségem.
-
petipetya
nagyúr
Na és mit csinálsz, ha ez nem a te döntésed, hanem a szívedé?
-
->Raizen<-
veterán
A pletyálkodásól már nem is beszélve, én már rohadtul ügyelek mit mondok el a csajoknak mert hogy csajokkal dolgozom a műszakomban nincs egy férfi sem csak én!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
->Raizen<-
veterán
A munkahelyet keverni a magánélettel sztem nem túl jó 5-let nem jött össze nekem sem egy csaj és minden nap láthattam, továbblépni meg nem tudtam sokáig...
-
petipetya
nagyúr
Értem. És amúgy hierarchia tekintetében egy szinten vagytok?
-
E.Kaufmann
veterán
én nagy ívben, lesajnáltam az ilyen helyzetet, a magánéletem többet ért volna, de aztán csak nem jött össze, de még egy munkahelyen vagyunk mindketten
Eastman: vénemberek

-
petipetya
nagyúr
Egyébként miért nem szabad szeretned?
-
E.Kaufmann
veterán
Én meg még a harminchoz vagyok közelebb mint a negyvenhez, de már nem sokáig, talán még ezért inkább a bonyodalmat választanám.
-
petipetya
nagyúr
"Kétségtelen, hogy jelen életemet csak egyszer élem, de ezt most már szeretném a továbbiakban nyugodtan élni"

-
E.Kaufmann
veterán
Hát én nem a bonyodalmaktól féltem, hanem a kudarctól, persze, ha csak vonzalom, nem szerelem és a bonyodalmakon kell filózni, akkor megette a fene.
-
E.Kaufmann
veterán
Ne filózzál bátyó, rúgd fel a pöttyöst, te is egyszer élsz, legalább is Geri Bátyóként biztosan. Ha már versírásnál tartasz, akkor úgy is nagy a baj. Én meg barom módon énekeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10400 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)