- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Ebben a mondatodban kb. 2 hiba minimum van:
"Lehet, hogy egy netbook kivtására alkamas, de én már eleve a netbook hasznosságát kétségbe vonom."
Elég furcsa nekem mikor valaki kioktatja a másikat a helyesírásról és ugyanabban az üzenetében ő is nagyokat hibázik.
Ha nem szán rá időt, hogy legalább azt az 1 üzenetét helyesen írja meg akkor inkább ne is szóljon semmit.
Egyébként ez elég általános itt a ph-n.És nem kötözködésből írtam, nem akarok ezen vitázni csak már tényleg sokszor belefutottam ilyenekbe.
-
Rozisoft_Bp
tag
Én a 3,7 colos képernyővel rendelkező 2002-es ASUS PDA-mon olvasok rendszeresen nagyon sok SCI-FI-t és sok szépirodalmat (tehát vaskos könyveket is) legalább napi 2x1 órán át amíg utazom. Egy nem tükrözödő védőfólia megoldja a legtöbb problémát.
Direkt, a képernyőre tűző napfény esetén megfelelő (nem kellemetlenül kis) szögben tartva, pedig ugyanúgy élvezhető, színes képet láthatunk, miközben nem tűz a szemünkbe a nap.
Persze az e-papír sokkal jobb olvasásra, de egy tablet is bőven megfelelő szerintem, mindamellett lényegesen sokoldalúbb. Egy kellemes kompromisszum. Persze, ha lenne annyi FÖLÖS pénzem, akkor lenne tabletem és külön könyvolvasóm, de nincs.
Ahogy a cikkben is írva volt, médiafogyasztás: írott, hangzó, vizuális, vagyis mindenenvő. Kell, lesz...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig