- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Szép elmélet, ám a valóság néha kicsit más. Megveszi a szifont és jön ide a PH-ra: "hogy kell kikapcsolni a 3G-t?". Anno az iPhone topic tele volt ilyennel.
Plusz hiába van pénzed iphone-ra és szoftverre, ha egy sor dolgot nem lehet rajta legálisan megoldani. Például hívásszűrés. -
Misi1979
őstag
Ha van torrent, az a baj, ha nincs torrent, az?
Egyebkent felmeresek alapjan az iphone-tulajdonosoknal tenyleg nagyobb a jogtiszta programok megvasarlasara valo hajlandosag, mint pl az androidosoknal. Az mas kerdes, hogy a warezolassal adott esetben varni kell az aktualis JB megjeleneseig, tehat ez is befolyasolhatja a vasarlasi kedvet.
En pl par, szamomra fontos progit vettem csak eddig ios-ra ugy, hogy azokat ket keszuleken, i4s-en es ipad2-n is hasznalom. Plusz sok programot ingyen szereztem be, van olyan program, ami figyeli, mikor ingyenes, akcios az engem erdeklo app.
+myfreeapp: azt hittem, lufi lesz vagy atveres, de nem: eddig kb 30 dollarnyi fizetos programot redeemeltem, pl gta3, modern combat3 stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%