Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
Sziasztok !
Most jutottam az első körös beüzemelésig. Készítettem képeket az összerakásról is.Ha van egy kis időtök, tudnátok tanácsot adni?
1. Felraktam néhány packages-t de dependencies-t jelenít meg az installed ablakban. Az itt felsoroltakat hogy lehet telepíteni?
2. Az aktuális konfigurációt hogyan lehet elmenteni ? Elég a GUI-ról az XML-t elmenteni verzió váltásonként?
3. 30GB USB-s HDD és 4GB RAM van a gépben. Érdemes a RAM disk-et használni? Hogyan ?
4. A szolgáltatói sávszélességet lehet mérni pfsense-ből ? Nem folyamatosra gondoltam, hanem alkalmanként speedtest szerűen? Vagy marad a PC-ről speedtest?
5. A Dashboard-on ki lehet választani a Thermal Sensor-t, de folyamatosan csak updating-et ír? Kell még hozzá valami?
6. Gyermekeim internet használatának szabályozására van megoldás egy kicsit egyszerűbben mint a Firewall / Schedule ? Egy adott IP-hez heti beállítást szeretnék egyszerűbben megadni, óra/perc beállítási lehetőséggel.Segítségeteket előre is köszönöm.
Az LCpower előlapi USB-s kábelének tervezője biztos csuklott. Nem értem, hogy lehet ilyen kicsi házba ilyen bumfordi nagy előlapi USB csatlakozót, ilyen vastag kábellel berakni. El is hasadt a hajlításnál (lásd egyik kép.
Üdv.:
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest