- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Serricon #257 üzenetére
Az SSD émben van Trim is és valami más is.
Igazából jelenleg parlagon van az SSD nincs benne semmiben sem, de valahogy úgy érzem, hogy luxus lenne egy tüzfalban egy 64 gigásat használni.
Esetleg ha tudok bele szerezni egy 32 est, mert elnvégre még a squidnek is, akár egy 10 gb hely is elég lehet.
Figyelembe véve hogy nálunk a cégnmél az ISA server 5 GB on garázdálkodhat.Egy olyan 120 as 2,5 colos hdd ét sikerült szerezni bele, nem került semmiben, mert az eszköz elromlott a kollega meg kidobta a nagy kukából szedtem ki, és kimentettem a hdd ét belőle.
Semmi hangja nincs.
A 2,5 colos hdd kének meg az állandó fej parkolás lehet a halála, bár ez egy laptopban is bekövetkezne.Most fel fogom, írni minden beállítását,
És majd az ssd ről is bebootolva beállítom ugyanezeket, és tesztelem úgy is.
Hiszen a net sebessége nem függhet tőle.Vagy a qos t sikerült jobban beállítani, nem tudom.
-
cstommy
csendes tag
válasz
Serricon #257 üzenetére
Így igaz, mindenképpen gyorsabnak kéne lennie az SSD-nek (nem is kicsit)
Nekem is 3 SSD-m van itthon 2 TRIMes, és egy régi első szériás Kingston ami még a TRIM elött jött ki.
Erre vagy 20-30 alkalommal tettem fel különböző OS-eket (win xp-től 8-ig, sokféle Linuxot, és pár alternatív cuccot) és rengeteg csomagot is telepítettem a linuxokra (ezt ugye egy TRIM mentes SSD-nek nem kéne szeretni a kis ideiglenes fájlocskák miatt),
DE az SSD még most 3 év után (amiből 1,5-2 év aktív win7 használat volt) is 100%osan működik.
Vannak még csodák a világon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Nintendo Switch oled sok extrával, játékkal
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged