Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Core2duo6600

veterán

válasz Serricon #257 üzenetére

Az SSD émben van Trim is és valami más is.

Igazából jelenleg parlagon van az SSD nincs benne semmiben sem, de valahogy úgy érzem, hogy luxus lenne egy tüzfalban egy 64 gigásat használni.
    Esetleg ha tudok bele szerezni egy 32 est, mert elnvégre még a squidnek is, akár egy 10 gb hely is elég lehet.
    Figyelembe véve hogy nálunk a cégnmél az ISA server 5 GB on garázdálkodhat.

Egy olyan 120 as 2,5 colos hdd ét sikerült szerezni bele, nem került semmiben, mert az eszköz elromlott a kollega meg kidobta a nagy kukából szedtem ki, és kimentettem a hdd ét belőle.
    Semmi hangja nincs.
    A 2,5 colos hdd kének meg az állandó fej parkolás lehet a halála, bár ez egy laptopban is bekövetkezne.

Most fel fogom, írni minden beállítását,
    És majd az ssd ről is bebootolva beállítom ugyanezeket, és tesztelem úgy is.
    Hiszen a net sebessége nem függhet tőle.

Vagy a qos t sikerült jobban beállítani, nem tudom.

• cstommy

csendes tag

válasz Serricon #257 üzenetére

Így igaz, mindenképpen gyorsabnak kéne lennie az SSD-nek (nem is kicsit)

Nekem is 3 SSD-m van itthon 2 TRIMes, és egy régi első szériás Kingston ami még a TRIM elött jött ki.
    Erre vagy 20-30 alkalommal tettem fel különböző OS-eket (win xp-től 8-ig, sokféle Linuxot, és pár alternatív cuccot) és rengeteg csomagot is telepítettem a linuxokra (ezt ugye egy TRIM mentes SSD-nek nem kéne szeretni a kis ideiglenes fájlocskák miatt),
    DE az SSD még most 3 év után (amiből 1,5-2 év aktív win7 használat volt) is 100%osan működik.
    Vannak még csodák a világon :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés