Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAMYka
senior tag
-
SAMYka
senior tag
Nem tudom hogy öröm vagy átok nekem pont most ez az írás

5-6 napja routereket nézegetek erre jön egy ilyen írás
Komolyra fordítva:
Nagyon szimpatikus megfogott nekem is kell egy ilyen nincs mozgó alkatrésze tehát csendes
Gondolom nem okoz neki gondot hogy printserver és torrentserver funkciót is el tudjon látni?
Sata ssd nem javítana az amúgy sem gyenge teljesítményén vagy nem sok értelme van mert úgyis csak 1x bootol aztán hónapokig megy?
Mennyire melegedős?Válaszokat előre is köszi
-
lanszlo
csendes tag
OS-nek ajánlanám még a Monowall nevezetűt. Nem tudom ismered-e, de ajánlani tudom, ha bütykölésre adod a fejed vagy kipróbálnál valami másik rendszert! pfSense-t még én személy szerint nem próbáltam, nem tudom mik az előnyei-hátrányai, de szerintem egyik rendszer sem lehet rossz választás egy ilyen feladatra.

Új hozzászólás Aktív témák
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest