Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AusWolf
őstag
"aki ilyen PC-t épít annak elég az IGP is" - ez pont, hogy nem így van. Akinek IGP kell, az ettől sokkal olcsóbb, bóvlibb alaplapot vesz. Játékos alaplap mellé dukál a videokártya, méret ide vagy oda. Mellesleg nekem is ilyen alaplapom van, csak Intel procival, de ugyanúgy dGPU-val használom.
-
AusWolf
őstag
Kicsit elkéstek.
Kb. két hónapja van meg a gépem. Azért vettem Intelt (szintén ROG Strix alaplappal), mert ilyen deszka nem volt kapható. Mondjuk nem sajnálom, de ha lett volna választásom, akkor elgondolkoztam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kb. két hónapja van meg a gépem. Azért vettem Intelt (szintén ROG Strix alaplappal), mert ilyen deszka nem volt kapható. Mondjuk nem sajnálom, de ha lett volna választásom, akkor elgondolkoztam volna.