- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
apatyas #24069 üzenetére
Új klienssel:
[Download]
.msi elindít, blabla next next. Érdekes mód, már a program files x86-ba is szemetel, de a fő cuccok maradnak az %appdata% -ban ahogy látom.
Forge Installer az installert kell letölteni, nem a launchert.. én is belefutottam véletlen... Elindít, next next.
MC elindít, forge kiválaszt az installations alatt:, elindít. MC betölt, kilép. Van mods könyvtár az %appdata% -ban, oda
Biomes O Plenty weblap -ról az 1.14.3-as .jar letölt, (a link a mostani legfrissebbre mutat, de ez később változhat) a jar file bemásol a mods könyvtárba.
MC elindít, forge elvileg kiválasztva maradt, elindít, mods gomb alatt látszik hogy mi van bent: (mindjárt bemásolom telefonról, ebből a kliensből rossz a printscreen)
Single player vagy akármi, új gém, kiválasztani a Biomes O Plentyt a világgenerálás előtt.
Voilá: -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- I7-7700K/32GB Ram/GTX1660 Super OC
- Erős Gamer PC! RTX 3080/32GB Ram/I5-11600K/Be quiet
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest