- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
#90933760 #17424 üzenetére
Milyen szélesek neked a kerekeid? Fura. Ja, hogy szétfolyik oldalra. Arra mondtam, hogy keret kell neki. 3 szélességben folyjon csak fent a víz, párhuzamosan. Csináltam fotót, majd holnap felrakom ha megint annál a gépnél leszek.
Ha a lézeres vonal megvan, akkor hamarabb fogsz pulverizert (+ redstone furnace, induction smelter) csinálni, mint enderio-sat, az más mod, más a bélése a gépeinek. Rock crushert mondjuk ki kell raknod, crushed obszit adtam az elején azért úsztad meg eddig (12gyémant). ThE pulvi, indu furnace több mellékterméket adnak, ferrous shiny-d így lesz rendesen. Nekem is Loader mondta a slag-os cuccokat tegnapelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GTA VI
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest