Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Es nem erted, zsenialis. Az info nem hamis az osszes cikkedben ott a megoldas csak nem olvasod tovabb
A szivatas az, hogy kepes vagy keresgelni hogy bizonygasd az igazadat meg akkoris ha az nyilvanvalo. Duzzogj csak, jol all 
Elhiheted hogy pont a te velemenyed nem fog meghatni, mivel en sosem vettelek komolyan
Es tudom csunya dolog masokkal elohozakodni, de nem sokan vesznek itt komolyan
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Istenem teged a vegtelensegig lehetne szivatni

-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Egy MVP sem tudhat mindent. Nyugodtan lepődj meg.
Mindenesetre aranyos, hogy ennyire hajtasz. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Techneten csak a tamogatott rendszereket tuntetik fel, ha egy szolgaltatas leirasarol van szo. XP-ben es 2000ben is ott volt mar. Teny, hogy igazan nagyot a 6-os kernelu kiadasoknal fejlodott.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Akkor ennek nezz utana kicsit jobban

-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Nem, nem tudod, de ez jol van igy
A hisztit meg fejezd be, semmi ertelme mivel csak magadat jaratod le megjobban.En nem vitazom errol a funkciorol, ismerem es nagyon regota letezik windowsban, sokkal regebb ota mint OSX-ben (a VSS windows 2000-nel debutalt, az autosave 2006-ban jelent meg officeban.), a mukodeset is ertem mivel uzemelteto vagyok es mas platformokon mar hasznaltam. Hidd el semmi kulonbseg a ketto kozott a mentesek idoziteset kiveve
Inkabb az a szegyen, hogy eddig miert nem volt OSX-en.Az meg, hogy egy fejleszto nem erti, hogy mukodik ez, teljesen normalis. Opr nem egyszer szaladt mar bele ilyenbe, van ilyen de legalabb tanul es elismeri ha teved.
Te nem, te hulyezel es hisztizel.
A cimekkel valo dicsekves tenyleg nem szep dolog, foleg hogy senki nem senior fejleszto 5-6 evvel a palyakezdes utan.
"(Én elhiszem, hogy profi fejlesztő és ért a Windows-hoz, de ne akarjon már megmondó ember lenni OSX terülten, mikor bevallottan nem is ismeri azt.)" - ez meg sulyos tevhit, egy profi fejleszto nem ert az os-hez.
-
Döglött Róka
veterán
Nem kell vele foglalkozni. Vannak userek akik nem tudjak mirol beszelnek, de ertenek hozza. Karrierem kezdeten voltam OSS, nagyon rovid ideig birtam pont az ilyenek miatt. Soft-skill kepzes kell hozzajuk ami egy fejlesztonek nincs ahogy nekem sincs mint rendszermernoknek

Ezt a usert meg messzirol kell kerulni, mert nem tudja mit hasznal, de azt legalabb stilusos unibody hazban.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Nem az a baj hogy nem fer el hanem egy merev lap van huzza a zsebemet, engem rohadtul zavar.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Azert ipad-ot kabatzsebben hordani nem kicsit proli-it-s. Jozan paraszti esszel belegondolhatnad hogy az bizony tetu kenyelmetlen, hacsak nem vagy 150 kilo es mar maga az elet kenyelmetlen.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Nekem yoga 500-am van, azon mar elegge rendben van a billentyuzet. Bar a 14"-os kijelzo 1,9 kg-al nem epp a 2-3 orat rohangaszok vele eszkoz.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Desktop eszkozt senki nem visz magaval meeting roomba tudtommal.
@opr : Uzleti ultrabook a haverod.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Hat ebben a hozzaszolasban sehol nem emlited, hogy ez egy workstation periferiaja. Nagyon ugyesen losz melle folyamatosan. Csak igy tovabb.

En olvasok, viszont a gondolatolvasas rezdroton keresztul nem nagyon megy...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
"Eleve ezt fejtegettem, hogy az iPad egy remek periféria, amit bizony, igen, egy munkaállomással együtt fogsz használni." - Nem ezt egy budos szoval sem emlitetted, leragadtal ott hogy apple fasza minden mas szar. En meg meg azthittem kovetkezetes vagy

-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Ez sem igaz
De sebaj, te is csak dzsunkapct lattal eddig
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Parallaxis
üzenetére
Az a jo a az applefan-ban, hogy kovetkezetesen kitart a marhasaga mellett

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- iOS alkalmazások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Lenovo TAB M11 tablet
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A szivatas az, hogy kepes vagy keresgelni hogy bizonygasd az igazadat meg akkoris ha az nyilvanvalo. Duzzogj csak, jol all