Hirdetés
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
... és vannak olyan magukat szakembernek képzelő egyedek is, akik nem tudják miről beszélnek, mert derogál nekik meglátogatni egy weboldalt és elolvasni egy leírást, vagy legalább rákeresni az adott funkcióra, vagy megnézni a belinkelt videót, vagy akármi. Mindezt úgy, hogy be is vallja, hogy nem is ismeri a rendszert, de azért komoly véleménye van.
Most tényleg arról vitázunk, hogy egy már lassan 4 éve az OSX részét képező funkció megvalósítható, vagy sem???
És még ti gondoljátok magatokat szakembernek.. komolyan, sírok a röhögéstől..
Ezt a usert meg messzirol kell kerulni, mert nem tudja mit hasznal, de azt legalabb stilusos unibody hazban.
A probléma az, hogy én pontosan tudom, hogy mit használok, mert használom azt és nem úgy mondok róla véleményt, hogy csak fotón láttam már ilyet, meg hallottam róla.
Azt meg, hogy ki mit tud, ne feszegessük, mert valaki nem attól ért valamihez, hogy hangzatos címekkel dicsekszik a fórumon és közben a témában alapvető ismeretei sincsenek.
(Én elhiszem, hogy profi fejlesztő és ért a Windows-hoz, de ne akarjon már megmondó ember lenni OSX terülten, mikor bevallottan nem is ismeri azt.)
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Tesla topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest