Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_amas
csendes tag
válasz Mymelody #879 üzenetére
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a mobilszolgáltatóm egyben a munkahelyem is. Pár éve befürödtem egy első generációs iPhone-nal, azóta fotós felszerelést leszámítva semmit sem veszek használtan. Azért nem szeretném szervizbe vinni, mert úgyis 2G-n használnám, szóval egyrészt felesleges, ha meg úgyis cserélik, ráérek vele, mert jobban örülnék, ha a másfél vagy majdnem két éves telefonom cserélnék ki egy újra egy három, esetleg négy hónapos helyett!
pszili8, amúgy nem macera átregisztrálni! Egy nagyon egyszerű admin felületen két kattintás!
[ Szerkesztve ]
-
pszili8
aktív tag
válasz Mymelody #887 üzenetére
Én arra gondoltam csak,hogy az természetes,ha egy vagy akár több órán át nyomkodsz egy telefont és az melegszik,erre írtam,hogy elhiszem.De az nem normális ha az asztalon van és csak úgy melegszik. Ezek az új okostelefonok meg nem az én pénztárcámnak valók,azért nem szeretem őket,ez a SGS 2 méretei már sztem vicc.Lehet,hogy visszajön divatba a nyakbaakasztó?
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
t_amas
csendes tag
válasz Mymelody #875 üzenetére
Nekem a 9780-as 2G-n három, de inkább két nap használatot bír. Az a durva, hogy ha átállítom 3G-re, akkor is ugyanennyit, de órában. Úgy forrósodik fel, hogy nem érek hozzá, az asztalon van... Azt hinné az ember, hogy akkumulátor hiba, de 2G-n normális... És pont ezért nem viszem szervizbe...
-
-
bAtt001
addikt
válasz Mymelody #841 üzenetére
szerintem összeadódik, nekem is van mellette egy 100 megás de még sosem jutottam addig hogy abból is használjak adatot. bőven elég az az 100 mega.
(#842) invasio feletted egy párral írtam hogy akkor van kis betűvel írva ha nincs bis rendelve a kártyádra vagy nem működik a megrendelt bis
-
bAtt001
addikt
válasz Mymelody #837 üzenetére
hát nem igazán tudom mi lehet a baj azért nem írtam, de ha beraksz alkalmazást vagy törölsz a desktop software--ben akkor jobb alul azt hiszem van valami gomb amivel véglegesíteni kell ezeket a változatsásokat. igazából nem vagyok benne biztos mert így nem szoktam telepíteni semmit sem rá vagy eltávolítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest